گرین وال یا دیوار سبز به خوبی میتواند حس نشاط و سرزندگی را القا نماید. جالب است بدانید به دلیل مزایایی که دیوار سبز مصنوعی نسبت به نوع طبیعی آن دارد، امروزه گرین وال مصنوعی بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته است. ما در این صفحه از استاده قصد داریم به معرفی و بررسی جدیدترین و پرطرفدارترین ایدههای ساخت گرین وال یا دیوار سبز بپردازیم. از شما عزیزان دعوت مینماییم تا در ادامهی مطلب همراه ما باشید.
حتما بخوانید خرید اینترنتی دیوارپوش و معرفی شرکتهای معتبر
گرین وال یا دیوار سبز چیست؟
به بیانی میتوان گرین وال یا دیوار سبز را نوعی پیوند دهنده میان سبک مدرنیته و سنتی تعریف نمود. دیوار سبز مجموعهای از گیاهان است که بهطور عمودی و مستقل در کنار یکدیگر شکل میگیرند. گرین وال از نظر بصری جذابیت خاصی داشته و نمای بسیار زیبایی به ساختمان میبخشد. با 28 تا از انواع گلهای آپارتمانی و ویژگیهای آن در این صفحه آشنا شوید.
اگر میخواهید لمسه کاری دیوار در طرح های زیبا و مراحل لمسه کاری روی دیوار را مشاهده کنید، روی لینک کلیک کنید.
گرین وال یا دیوار سبز مصنوعی چیست؟
دیوار سبز مصنوعی نیز همانند دیوار سبز است تنها با این تفاوت که جهت ساخت آن از گلها و گیاهان غیرطبیعی و مصنوعی استفاده میشود. چند مورد از مزایایی که دیوار سبز مصنوعی نسبت به نوع طبیعی آن دارد، عدم نیاز به مراقبت و آبیاری و همچنین عدم تجمع حشرات و جانوران میباشد.
شایان ذکر است مواد تشکیل دهندهی گلها و گیاهان گرین وال مصنوعی مواد اولیه پیمر صنایع پتروشیمی میباشد و به همین دلیل در برابر نور خورشید، رنگ و ثبات خود را حفظ میکند و پایداری بسیار بالایی دارد.
چگونگی نگهداری و شستشوی دیوار سبز مصنوعی
حتما بخوانید نحوه نصب دیوارپوش و آموزش گام به گام بهترین روشهای نصب
دیوار سبز مصنوعی به دلیل قرارگیری عمودی گیاهان آن به مدت طولانیتری تمیز باقی میماند و گرد و غبار کمتری روی آن مینشیند.
درصورتی که قصد دارید نسبت به شستشوی دیوار سبز مصنوعی اقدام نمایید، توصیهی ما به شما عزیزان استفاده از آب و مواد شویندهی معمولی میباشد. همچنین تمیز نمودن گرین وال مصنوعی به کمک گردگیرها و فشار باد زیاد تولید شده توسط دستگاههای دمَنده نیز امکان پذیر است.
انواع گرین وال یا دیوار سبز
گرین وال برای اینکه بتواند قابلیت نصب در مکانهای مختلف را داشته باشد، برای تمامی گیاهان مناسب باشد و سلیقهها و علایق گوناگون کاربران رو پوشش دهد، در انواع بسیار متنوع و جذابی عرضه میشود. مهمترین انواع دیوار سبز شامل موارد زیر میباشد:
- کابلی
- مدولار
- نمد پلیمری
- هیدروپونیک
- شبکهای
گرین وال کابلی
در سطح دیوار سبز از سیستم کابلی جهت آبیاری گیاهان استفاده شده است و به همین دلیل به نام گرین وال کابلی نامگذاری شده است. این دیوار متشکل چند جسم توپی استیل و فلزی میباشد که از میان آنها کابلها رد میشوند. همچنین شایان ذکر است استفاده از گرین وال کابلی جهت نگهداری از گیاهان رونده و پرشاخ و برگ توصیه میشود.
گرین وال مدولار
گرین وال مدولار نسبت به کابلی اندازهی کوچکتری دارد و معمولا برای بالکنها، لابیها و… کاربرد دارد. این دیوار سبز متشکل از داربستهای فلزی میباشد که قابلیت نصب بر دیوار مورد نظر دارد.
دیوار سبز مدولار به دلیل خاصیت انعطاف بالایی که دارد، به راحتی میتواند شکل پذیرد و به شکل دلخواه شما تبدیل شود.
گرین وال شبکهای
گرین وال شبکهای که شبکهای از ساختار سیمی شکل به جنس فولاد میباشد نیز نسبت به کابلی خاصیت انعطافپذیری بیشتری دارد. دیوار سبز شبکهای اغلب جهت رشد و نگهداری از گیاهان بالا رونده که رشد کندتری دارند، مورد استفاده قرار میگیرد.
گرین وال نمد پلیمری
به دلیل استفاده از نمد پلیمری در گرین وال نمد پلیمری، این نوع دیوار سبز قابلیت زهکشی و آبیاری بسیار مناسبی دارد. از خصوصیات دیگر آن میتوان به برخورداری از تهویهی مناسب نیز اشاره کرد.
گرین وال هیدروپونیک
در ساختار دیوار سبز هیدروپونیک خاکی وجود ندارد و تنها منبع تغذیهی گیاهان آب میباشد. قابلیت بازگشت آب به چرخه آبرسانی یکی از بارزترین مزایای استفاده از گرین وال هیدروپونیک میباشد که تاثیر به سزایی در صرفهجویی آب خواهد داشت.
جدیدترین ایدههای گرین وال یا دیوار سبز مصنوعی در این بخش از صفحه استاده به معرفی و بررسی سی ایده سال 2022 گرین وال یا دیوار سبز مصنوعی میپردازیم. با ما همراه باشید.
نظرات