دوربین‌های مدار بسته بیسیم یا وایرلس مدت زیادی نیست که پا به بازار دوربین‌های مدار بسته گذاشته‌اند و تقریبا نو ظهور هستند. در این صفحه از “خدمات آنلاین استاده” به نصب دوربین مدار بسته بیسیم و آموزش کامل نصب دوربین تحت شبکه بیسیم یا وایرلس خواهیم پرداخت. بهتر است جهت نصب دوربین مدار بسته بیسیم و تحت شبکه از نصابان حرفه‌ای درخواست کنید تا به نحوه احسنت این کار انجام شود.

نصب دوربین مدار بسته بیسیم

دوربین مدار بسته بیسیم در کشور ما از تنوع زیادی برخوردار نیستند و در چند طرح مختلف وارد بازار شده‌اند دوربین‌های مدار بسته بیسیم از لحاظ اندازه معمولا در اندازه های کوچکتری نسبت به دوربین‌های دیگر هستند .

مشخصه اصلی برای نصب دوربین مدار بسته بیسیم:

  1. اندازه کوچک
  2. نصب آسان
  3. قابلیت مشاهده تصاویر روی موبایل
  4. ساپورت رم معمولا تا ۶۴ گیگابایت
  5. قابلیت ضبط صدا
  6. قابلیت پخش صدا
  7. دید ۳۶۰ درجه
  8. قیمت مناسب

همانطور که قبلا اشاره شد دوربین مدار بسته بیسیم دارای اندازه کوچکی هستند و همینطور که از نام آنها گویاست احتیاجی به سیم کشی و دستگاه های ضبط ندارند این امر سبب می‌شود تا یک کاربر عادی هم بتواند آن را تهیه و نصب کند از جذابیت‌های این دوربین می‌توانیم به دید ۳۶۰درجه این دوربین اشاره کنیم این نوع دوربین در اصطلاح هیچ نقطه کوری را باقی نمی‌گذارد. هزینه نصب دزدگیر منزل و خدمات نصب دزدگیر خانه چقدر است؟

از مزیت‌های فوق العاده نصب دوربین مدار بسته بیسیم می‌توانیم به ضبط و پخش صدای محیط اشاره کنیم طوری که این دوربین می‌تواند صدای محیط را همراه باتصویر برای ما ضبط کند و همچنین صدای کاربر را در محیط پخش کند به صورتی که برای مثال اگر شما این دوربین بیسیم را در یک مغازه کتاب فروشی نصب کنید به راحتی می‌توانید صدا و تصویر فروشنده خود را بشنوید و با فروشنده خود صحبت کنید و صدای شما درمحیط پخش شود

نصب دوربین مخفی کوچک در منزل همراه قیمت را اینجا مشاهده کنید.

انواع دوربین مدار بسته بیسیم

اگر بخواهیم به چند نوع دوربین مدار بسته بیسیم در بازار ایران اشاره کنیم می‌توانیم دوربین‌های لامپی و بی بی کم، دوربین بیسیم پانوراما یاv380رانام برد.

آموزش نصب دوربین مدار بسته بیسیم

برای مثال توضیحات مختصری راجع به نصب دوربین مدار بسته بیسیم لامپی می‌دهیم:

مرحله اول نصب فیزیکی:

این نوع دوربین نصب آسانی دارد طوری که بعد از خرید این محصول می‌توانید آن را به سرپیچ با برق ۲۲۰ولت بپیچید و منتظر بمانید تا دوربین به اصطلاح لود شود.

نکته مهم که باید رعایت کنید این است که اگر قصد استفاده از رم برای ضبط تصاویر را دارید حتما زمانی که دوربین شما خاموش است آن را در درگاه حافظه وارد کنید و برای خارج کردن نیز این مسئله صدق می‌کند.

مرحله دوم نصب نرم افزار دوربین

دوربین‌های مدار بسته بیسیم معمولا نرم افزارهای مخصوص شرکت سازنده خود را دارند که مهم‌ترین آنها v380است .این نرم افزارها را می‌توانید از play store دانلود کنید یا بااستفاده از اسکن کردن بارکد روی جعبه دوربین نرم افزار را دانلود کرد.

مرحله سوم addکردن دوربین

دراین مرحله قبل از باز کردن نرم افزار wifi گوشی خود را روشن کرده و دوربین را از لیست جستجو پیدا کرده و بدون اینترنت به دوربین connect شوید.

بعداز این کار وارد نرم افزار شده بصورت محلی به مرحله بعد بروید دراین قسمت دو راه دارید یا قصد دیدن تصاویر بدون اینترنت و در محدوده دسترسی محل نصب دوربین بیسیم خود را دارید که باید بااستفاده از آلن دوربین سه‌بار هربار یک ثانیه در مجرای resetدوربین که روی بدنه دوربین است فشار وارد کنید تا دوربین بیسیم شما در حالت  app modeقرار بگیرد و بعداز شنیدن این کلمه از عنوان‌های نرم افزار دوربین قسمت ذکر شده را انتخاب می‌کنید وبه راحتی تصویر دوربین را مشاهده کنید.

راه بعدی مشاهده تصویر دوربین مدار بسته بیسیم از مکانی خارج از مکان نصب دوربین است در این حالت حتما باید مودم محل نصب شما به اینترنت متصل باشد ودرآخر مهم است که دوربین بیسیم شما به مودم شناخته شود و بااستفاده از اینترنت مودم شما بتواند تصاویررا برروی گوشی شما انتقال دهد.

نصب دوربین تحت شبکه بیسیم

نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه بیسیم چندین سال است که به بازار وارد شده و پرطرفدار شده است و از مزایای مهم این دوربین ها می‌توان به سهولت نصب و صرفه جویی در هزینه سیم کشی اشاره کرد.

آموزش نصب دوربین تحت شبکه یا بیسیم

دوربین مدار بسته تحت شبکه یا وایرلس عمدتا بصورت پکیج به فروش می‌رسند و فروشنده آی پی دوربین‌ها و دستگاه را باهم ست می‌کند. اگر فرض را براین بگذاریم که آی پی دستگاهnvrو دوربین‌ها باهم ست باشند بعد از نصب فیزیکی دوربین در محل مورد نظر خود باید سیم کشی برق را انجام دهید. آموزش کابل کشی و سیم کشی دوربین مدار بسته را اینجا مطالعه کنید.

نوع دیگری از دوربین‌های تحت شبکه در بازار موجود است تحت عنوان دوربین‌های خورشیدی به گونه ای که از لحاظ کارکرد مانند دوربین‌های بیسیم هستند و تامین برق آنها با پنل خورشیدی است که روی دوربین متصل است لازم به ذکر است این دوربین به صورت گسترده در بازار موجود نیست و از قیمت بالایی برخوردار است.

سیم کشی برق هنگام نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه بیسیم یا وایرلس می‌تواند به گونه‌ای باشد که همه دوربین‌ها از یک رشته برق تغذیه شوند و کنار هر دوربین یک آداپتور که معمولا12vو2aاست  گذاشته شود یا اینکه از سوئیچ مرکزی استفاده شود و متناسب نوع و تعدادی فاصله دوربین از سوئیچ با آمپرهای مجاز مختلف استفاده کرد.

مرحله آخر searchکردن آی پی دوربین‌ها از منوی دستگاه می‌باشد و چون از قبل دوربین‌های تحت شبکه ما با دستگاه ست هستند دستگاه به راحتی دوربین‌‌ها را پیدا کرده و تصاویر روی نمایشگر قابل مشاهده هستند.

نکته:

اگر آی پی دوربین‌ها و دستگاه یکی باشد تصویر آن دوربین در اصطلاح بالا نمی‌آید و حتما باید آی پی آن دوربین را تغییر داد این مرحله با لپ تاپ انجام می‌شود البته در برخی اوقات توسط خود دستگاه هم قابل تغییر است.

مزایای نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه یا وایرلس

  • همانطور که اشاره شد در این دوربین‌ها نیازی به سیم کشی گسترده نیست .
  • دوربین مدار بسته تحت شبکه یا وایرلس برای انتقال تصاویربه گیرنده خود یا همان nvr(network video recorder)  از طریق کابل عمل نمی‌کند بلکه بر بستر شبکه و با آی پی های مشخص و توسط آنتن‌های گیرنده و فرستنده دوربین و دستگاه عمل انتقال تصاویر را انجام می‌دهد.
  • دوربین‌های مدار بسته تحت شبکه یا وایرلس را می‌توان در محیط‌های بیرون یاout doorوهمینطور محیط های داخل in doorبه راحتی نصب کرد. رزولیشن و کیفیت تصاویر در این نوع یعنی دوربین‌های مدار بسته تحت شبکه از مدل های دیگر نظیر دوربین های آنالوگ بهتر است و از شفافیت بیشتری برخوردار است .

نقشه سیم کشی دوربین مدار بسته را مشاهده کنید.

معایب دوربین مدار بسته تحت شبکه بیسیم یا وایرلس

عیب فاحش این نوع فقط محدودیت فاصله نصب دوربین تا دستگاه است این امر سبب شده که علاوه بر نصب آسان این دوربین‌های وایرلس از محبوبیت آنچنانی برخوردار نشوند .

از معایب دیگر دوربین مدار بسته تحت شبکه می توان به تعمیر و نگهداری آنها اشاره کرد به گونه ای که نگهداری و تعمیرات این دسته بسیار سخت تر از دوربین های آنالوگ است و اکثرا بعد از قطعی دوربین و نبود تصویر کاربر نمی تواند به راحتی رفع عیب کند و نیاز به متخصصین این امر است .

جمع‌بندی مطالب

موضوع آموزش ما بیشتر روی نصب دوربین مدار بسته بیسیم بود که انواع آنها نام برده شد مزایا و معایب دوربین‌های مدار بسته بیسیم گفته شد راجع‌به نصب نمونه لامپی توضیحات مفیدی داده شد و به طور کلی فهمیدیم این نوع مناسب افرادی است که هزینه زیادی برای حفاظت و نظارت محیط خود در نظر  نگرفته‌اند.

نصب دوربین تحت شبکه یا وایرلس را توضیح دادیم به مزایا و معایب آنها پرداختیم نحوه سیم کشی و ست کردن آی پی این نوع را توضیح دادیم و دانستیم که دوربین‌های مدار بسته تحت شبکه از کیفیت تصویر بهتری نسبت به دوربین های آنالوگ برخوردارند و عیب عمده آنها محدودیت آنتن دهی است.

طبقه بندی شده در