در این مقاله از استاده مگ به آموزش صحیح نحوه روغن کاری صندلی اداری میپردازیم و به مراحل آن به طور دقیق اشاره خواهیم کرد تا دیرتر به فکر تعمیر صندلی خود باشید. همچنین علل نیاز به روغن کاری و راهکارهایی برای جلوگیری از آن را خواهیم گفت.
مراحل روغن کاری صندلی اداری
برای روغن کاری صندلی اداری مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
- ابتدا تمامی قسمتهای صندلی را از گردوغبار و آلودگیها پاک کنید تا صندلی حسابی تمیز شود.
- سپس یکی از افراد روی صندلی بنشیند و حالتهای مختلف را امتحان کند تا دقیقا متوجه شوید تا منشا صدا از کجا است. میتوان گفت بیشتر مشکلات صدا دادن صندلی مربوط به پشتی صندلی و پایههای آن است. بنابراین به این قسمتها توجه بیشتری داشته باشید ولی حتما بخشهای دیگر را نیز بررسی کنید.
- سپس در محلی که صدا شنیده میشود، روغن کاری صندلی اداری را انجام دهید: بدین صورت که اسپریهای روان کننده(روغن) را از فاصلهی کم با محل صدا دادن نگه دارید و اسپری کنید.
- فردی که روی صندلی نشسته است، حالت های مختلف را امتحان کند و صندلی را چندین بار تکان دهد تا تمامی قسمتهای اسپری شده با روغن آغشته شود و اصطکاک کمتر شود و همچنین اگر هنوز مشکلی وجود داشت، صدا شنیده شود.
- فردی که روی صندلی نشسته است، به سمت عقب خم شود و صدا را بررسی کنید و درصورت صدا دادن، باید پشتی صندلی را به همین شیوه روغن کاری کنید. علت پایین رفتن جک صندلی چیست؟
- در صورتی که پس از تکان دادن صندلی هنوز صدا شنیده میشد، شما مکان صحیح تولید صدا را پیدا نکردهاید و باید دوباره برای پیدا کردن و روغن کاری آن تلاش کنید.
صدایی که ایجاد میشود، ممکن است از چرخهای صندلی نشأت بگیرند. بنابراین صندلی را نیز هنگام بررسی، با چرخها جابهجا کنید تا اگر صدا از چرخها بود، روغن کاری شود. برای این کار کمی روغن را روی بخش سیلیکونی چرخ بریزید و چند بار چرخ را حرکت دهید تا تمام قسمتهای آن آغشته شود.
- درنهایت پس از روغن کاری و اطمینان از اتمام آن، تمامی بخشهای صندلی که روغن کاری شدهاند را با پارچهای پاک کنید تا باعث آلودگی لباس هنگام نشستن روی آن نشود. چرا صندلی زود خراب میشه؟ دلایل خرابی زودهنگام قطعات صندلی
اگر از اسپریهای روان کننده برای روان کردن قطعات صندلی استفاده کردید، برای تثبیت آن میتوانید از وازلین استفاده کنید. در این صورت ماندگاری آن بیشتر میشود و صندلی برای مدت طولانیتری بیصدا میماند. اما باید توجه کنید که وجود وازلین باعث جذب بیشتر گردوغبار و آلودگی به آن نقطه میشود و ممکن تمیزکاری را مشکل کند.
چه زمانی نیاز به روغن کاری دارید؟
صندلیها به مرور زمان و در اثر استفادهی زیاد وتحمل وزن افراد و تحت فشار قرار گرفتن بخشهای مختلفی که روی یکدیگر هستند، ممکن است صدا ایجاد کنند و این صدا دائما تکرار شود و ناخوشایند باشد. یکی از انواع صندلیها که بعد از مدتی از استفاده ممکن است تولید صدا کند، صندلی اداری است که استفادهی روزانه از آن زیاد است. حتی پس از روغن کاری و گذشت مدتی، ممکن است دوباره سروصدا کردن صندلی شروع شود. پس بهتر است روغن کاری صندلی را به صورت دورهای تکرار کنید. آیا تعمیر صندلی در محل امکان پذیر است؟
یکی دیگر از دلایلی که میتواند وجود داشته باشد، رطوبت و زنگ زدن بخش فلزی صندلی است. اگر این اتفاق بیفتد، به مرور استحکام صندلی بسیار کم میشود و درنهایت فاقد کاربرد خواهد شد. روغن کاری دورهای و پی در پی میتواند از بروز این مشکل جلوگیری کند. به همین دلیل در ادامه به بررسی نحوهی برطرف کردن صدا و روغن کاری صندلی اداری میپردازیم.
ممکن است یکی از دلایل صدا دادن صندلی اداری، شل بودن پیچهای صندلی باشد؛ چرا که به مرور زمان طی استفادهی زیاد از صندلی، پیچها و اتصالات شل میشوند و مثل روز اول خود نیستند. به همین دلیل اولین کاری که باید انجام دهید، بررسی پیچهای صندلی اداری است. پس از بررسی پیچها و اتصالات صندلی و عدم وجود مشکل، از فرد دیگری برای کمک در روغن کاری صندلی درخواست کنید.
به طور معمول اگر یکی از اجزا و قسمتهای صندلی نیاز به روغن کاری داشت، بقیهی اجزای آن نیز به زودی به صدا درمیآیند؛ پس بهتر است همزمان روغن کاری شوند.
نظرات