با در نظر گرفتن هزینه‌ بالای مسکن، نوسازی و بازسازی خانه‌ قدیمی انتخابی حساب‌شده‌تر و اقتصادی‌تر به شمار می‌رود. همچنین در بعضی شرایط مانند: کوچک بودن فضای داخلی سرویس بهداشتی، فرسودگی و پوسیدگی مصالح ساختمان، نفوذ رطوبت به قسمت زیرین سرامیک یا کاشی‌ها، ترک خوردگی و نشتی لوله‌های آب و… ممکن است مجبور باشید نسبت به تغییر دکوراسوین داخلی یا بازسازی سرویس بهداشتی اقدام نمایید. در این صفحه از “استاده” قصد داریم به نکاتی مهم و کلیدی پیرامون نحوه‌ بازسازی سرویس بهداشتی همراه با هزینه بازسازی و همچنین مراحل آن بپردازیم.

جهت اقدام برای خدمات بنایی ساختمان در استاده روی آن کلیک کنید.

هزینه بازسازی سرویس بهداشتی

خدمتقیمت به تومان
هزینه بازسازی سرویس بهداشتیاز 1.500.000

قیمت بازسازی خانه چقدر است؟

مراحل بازسازی سرویس بهداشتی قدیمی و کوچک

به طور کلی بازسازی سرویس بهداشتی به ترتیب، شامل دو مرحله‌ تخریب و بازسازی می‌باشد.

در مرحله‌ تخریب، مقدمات لازم جهت اجرا و پیاده‌سازی تجهیزات جدید مهیا می‌شود.

نکته: شما می‌توانید اقدامات اولیه‌ بازسازی سرویس بهداشتی نظیر: جدا کردن آینه‌ها، چراغ‌ها، روشویی و… را قبل از مراجعه‌ به فرد متخصص در محل انجام دهید.

در مرحله‌ بازسازی بستری که در مرحله‌ قبل فراهم شده‌ بود، جهت تعویض و نصب لوله‌ها، تاسیسات برقی، مکانیکی و… به کار گرفته می‌‌شود.

شایان ذکر است با توجه به شرایط ساختاری ساختمان و طراحی مورد نظر شما، مراحل بازسازی سرویس بهداشتی به انواع متفاوتی انجام می‌شود که به شرح موارد و توضیحات زیر است.

طراحی و برنامه‌ ریزی

اولین و مهم‌ترین مرحله جهت بازسازی سرویس بهداشتی، تصمیم‌ گیری درمورد چگونگی نحوه‌ بازسازی، انتخاب طرح و رنگ وسایل و ابزارآلات جدید و… است که می‌بایست به نحوه‌ نقشه‌ کشی ساختمان نیز توجه شود.

پس از برنامه‌ریزی درست و تصمیم‌گیری دقیق و جزئی درباره‌ چگونگی بازسازی سرویس بهداشتی، تا حدود خوبی می‌توان مقدار هزینه‌های پرداختی را تخمین زد.

قیمت عایق صوتی درب چقدر است؟

قطع نمودن آب و برق

ممکن است سیستم لوله‌ کشی طی پروسه‌ بازسازی سرویس بهداشتی آسیب ببیند. حتی احتمال دارد هنگام تخریب کف‌پوش، سرامیک یا کاشی‌های دیوار به سیم برق برخود کنید. بنابراین جهت جلوگیری از خسارات مالی و جانی احتمالی می‌بایست حتما قبل از شروع هرکاری نسبت به قطع نمودن آب و برق اقدام فرمایید.

تخریب تجهیزات سرویس بهداشتی

در این مرحله کف‌پوش، چراغ‌ها و ابزارآلاتی مانند: سینک روشویی، آینه، وان حمام، دوش حمام، کاشی و سرامیک و…  با کمک ابزار مناسب برداشته می‌شوند.

ترتیب برداشتن و خارج نمودن این تجهیزات بسیار مهم می‌باشد و بهتر است ترتیب زیر را حفظ نمایید:

  • کاسه توالت
  • دوش حمام
  • شیرآلات داخلی سرویس بهداشتی و حمام
  • روشویی
  • فن حمام و سرویس بهداشتی
  • کف‌پوش و سرامیک و کاشی دیوارها

نکته: بیشتر ابزارآلات و تجهیزات سرویس بهداشتی و حمام با پیچ متصل شده‌اند و با کمک پیچ گوشتی و آچار مناسب به راحتی خارج می‌شوند.

برای انجام خرده کاری ساختمان و تعمیرات جزئی ساختمان توسط بنا خرده کاری روی آن کلیک کنید.

بازسازی لوله‌های آب و فاضلاب به همراه سایر زیرسازی‌ها

در این مرحله لوله‌های آب و فاضلاب قدیمی، فرسوده و ترک‌ خورده خارج می‌شوند و به جای آن لوله‌های جدید جایگذاری خواهند شد. سپس زیرسازی‌های اساسی دیگر مانند سیم‌کشی و عایق بندی انجام می‌شود.

توجه داشته باشید این مرحله می‌بایست به صورت درست و اصولی انجام شود و به دانش و تجربه‌ی فرد متخصص نیاز دارد.

بازسازی دیوارها، سقف و کف سرویس بهداشتی

بازسازی سقف، کف و دیوارهای سرویس بهداشتی

پس از زیرسازی‌های توکار، نوبت به بازسازی دیوارها، سقف و کف‌پوش سرویس بهداشتی می‌رسد. توصیه‌ ما این است جهت بازسازی کف سرویس بهداشتی، سرامیک‌ یا کاشی‌های مد نظر خود را با کمک کلیپس یا تراز جایگذاری نمایید تا پس از خشک شدن کاملا به صورت متقارن و هموار باشد. البته قبل از جایگذاری سرامیک یا کاشی‌ها می‌بایست شیبی که درنهایت به کف‌شور منتهی باشد نیز درنظر گرفته شود تا عمل تخلیه‌ آب به راحتی و به سرعت انجام پذیرد.

میزان شیب معیار برای فضولات حدود ۵ درصد و برای خروج آب‌های فاضلابی حدود ۱ الی ۳ درصد می‌باشد.

پوشش سقف و دیوار بسیار حائز اهمیت است و با توجه به نظر و سلیقه‌ شما می‌تواند بسیار متنوع و گوناگون باشد.

شایان ذکر است در صورتی که انتخاب شما کاشی‌ کاری می‌باشد، باید ابتدا نصب کاشی‌ها را از دیوار شروع کرده و سپس به کاشی‌ کاری کف سرویس بهداشتی اقدام نمایید. در انتهای کار می‌توانید به کمک دوغ آب یا چسب‌های آب‌بندی، فضاهای میان سرامیک و کاشی‌ها و همچنین کناره‌ دیوار را پر کنید.

نصب کابین دوش و سایر ابزارآلات و تجهیزات حمام و سرویس بهداشتی

نصب تجهیزات سرویس بهداشتی

کابین دوش فضای سرویس بهداشتی و حمام را از یک دیگر جدا می‌کند و علاوه بر زیبایی و نظمی که می‌بخشد، سبب کاهش مصرف انرژی، کاهش احتمال آلودگی‌ها، افزایش طول عمر پوشش سرویس بهداشتی و… می‌گردد. با توجه به مزایای فراوان کابین دوش، امروزه استفاده از آن افزایش چشمگیری داشته است.

سپس سایر تجهیزات و ابزارآلات حمام و سرویس بهداشتی مانند: روشویی، توالت فرنگی، کمد، دوش، شیرآلات و… نصب می‌شود.

توجه داشته باشید سرویس بهداشتی ایرانی باید حدودا 25 الی 30 cm از دیوارهای مجاور خود فاصله داشته باشد.

درنهایت نسبت به نصب سیستم روشنایی، آینه‌ها، فن، درب و… اقدام خواهد شد.

نکته: استفاده از سیستم روشنایی به‌روز و مناسب، زیبایی و جلوه‌ سرویس بهداشتی شما را چند برابر می‌کند. بنابراین توصیه می‌کنیم در این مرحله نهایت دقت و ظرافت را داشته باشید.

نکته: جهت بازسازی سرویس بهداشتی کوچک می‌توانید از درب‌های ریلی استفاده نمایید تا نیازی به فضای بازشو برای درب‌های لولایی نداشته باشید. همچنین درصورتی که فضای داخلی سرویس بهداشتی کوچکی دارید، می‌توانید قفسه‌ها و کمد را به صورت توکار نصب کنید.

نکته: برای بازسازی سرویس بهداشتی کوچک بهتر است از آینه و کنسول بلند، رنگ‌های خنثی و روشن استفاده کنید تا فضای داخلی دو چندان به نظر برسد.

عوامل موثر بر هزینه بازسازی سرویس بهداشتی

بازسازی سرویس بهداشتی و حمام یکی از قسمت‌های پرهزینه‌ بازسازی و نوسازی منازل محسوب می‌شود و باید جهت پیشگیری از بروز مشکلات در آینده، کاملا به صورت درست، اساسی و تخصصی انجام شود. البته لازم به ذکر است شما عزیزان می‌توانید با مدیریت هوشمندانه هزینه‌های پرداختی را به خوبی کنترل نمایید.

نکته‌ مهمی که جهت بازسازی سرویس بهداشتی می‌بایست به آن توجه کافی داشته باشید این است که اهمیت ساختار درست و اصولی سیستم لوله‌کشی، سیم‌کشی و عایق‌بندی بسیار بیشتر از زیباسازی و دکوراسیون فضا می‌باشد. این مورد را هنگام مدیریت هزینه‌های مصرفی حتما در نظر داشته باشید.

هزینه‌ بازسازی سرویس بهداشتی به عوامل متفاوتی بستگی دارد؛ بنابراین نمی‌توان به صورت دقیق هزینه‌ی بازسازی سرویس بهداشتی را مشخص کرد. برخی از این عوامل عبارت هستند از:

  • نوع ابزارآلات مصرفی، مصالح اولیه، جنس و نوع کاشی و سرامیک
  • متراژ و ابعاد سرویس بهداشتی
  • دستمزد کارفرما
  • شهر محل سکونت

توجه: به طول معمول بازدید محل و تخمین قیمت بازسازی به صورت رایگان می‌باشد.

نکته: هزینه‌ی کاشی‌کاری و نصب سرامیک بر اساس هر متر مربع محاسبه می‌گردد.

نکته: به دلیل وجود نیازی که لوله‌کشی توکار به تعمیرات اساسی، کنده‌کاری، ایزوگام و… دارد، هزینه‌ی آن بسیار بیشتر از هزینه‌ی لوله‌کشی روکار می‌باشد.

نکات نهایی

  • نیازی نیست تمام سطح دیوار کاشی‌ کاری شود! شما می‌توانید تنها قسمتی از دیوار را کاشی‌ کاری کرده و باقی آن را با گچ و سپس رنگ پلاستیکی پوشش دهید. این کار نه تنها تعداد کاشی‌های مصرفی را کاهش می‌دهد، بلکه جلوه‌ خاص و ویژه‌ای به سرویس بهداشتی شما می‌بخشد.
  • سعی کنید از جابه‌جایی محل سرویس بهداشتی اکیدا خودداری نمایید.
  • حتما نیازی نیست که از شیرآلات، آینه، وان و… لوکس و گران قیمت‌ برای دکوراسیون سرویس بهداشتی استفاده شود! بلکه با پرداخت هزینه‌ کمتر و در کنار رعایت هارمونی فضا و تناژ رنگی مناسب نیز می‌توان به هدف مطلوب دست پیدا کنید.

طبقه بندی شده در