با انجام مانیکور، ناخن‌های دستان تمیز و زیبا می‌شوند. این فرآیند معمولا شامل شکل‌دهی، تقویت، رنگ‌آمیزی و مراقبت از ناخن‌ها و پوست پیرامون آن‌ها می‌باشد. ما در این صفحه از استاده قصد داریم به آموزش مانیکور ناخن، معرفی لوازم مانیکور و آموزش مانیکور قبل از کاشت ناخن بپردازیم. با ما در ادامه این مطلب از استاده مگ همراه باشید.

جهت اقدام برای انجام خدمات مانیکور ناخن در استاده و دریافت قیمت می‌توانید روی آن کلیک کنید و با متخصصین تماس بگیرید.

سایر خدمات زیبایی ناخن در استاده:

مانیکور چیست؟

اما مانیکور ناخن چیست؟ مانیکور ناخن یا ناخن‌اصلاحی فرآیندی آرایشی و بهداشتی است که در آن شکل‌دهی، تمیز کردن و زیباسازی ناخن‌ها انجام می‌شود. در این فرآیند، از ابزارهایی مانند قیچی، ناخن‌گیر، سوهان، و بافر ناخن، نیپر و… استفاده می‌شود تا ناخن‌ها به شکلی هنری و متناسب با سلیقه شما اصلاح شوند.

مراحل انجام مانیکور قبل از کاشت ناخن

برای آموزش مانیکور قبل از کاشت ناخن، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. پاکسازی: دست‌ها را با محلول یا صابون ضدعفونی‌کننده به خوبی شستشو دهید. همچنین اگر لاک ناخن دارید با لاک پاک‌کن مناسب آن‌ پاک کنید.
  2. جدا کردن کوتیکول از ناخن: با کمک ابزار پوشر کوتیکول، کوتیکول به عقب رانده و از ناخن جدا می‌شود. سپس می‌توانید با دستگاه نیپر آن را جدا کنید. فقط توجه کافی داشته باشید که به پوست دست آسیبی وارد نشود.
  3. بافرکشی: با کمک بافر ناخن زبری سطح ناخن از بین می‌رود و کاملا صیقلی، براق و درخشان به نظر می‌رسد.
  4. پاکسازی نهایی سطح ناخن: در مرحله پایانی می‌بایست پاکسازی نهایی سطح ناخن انجام شود.

اگر می‌خواهید درباره خدمات پدیکور پا در منزل و قیمت کفسابی پا و کوکتل بدانید، روی لینک قرار داده شده کلیک کنید و مطلب را مطالعه فرمایید و با خدمات و قیمت پدیکور پا نیز آشنا شوید.

وسایل و ابزار مانیکور

وسایل و ابزار مانیکور

مهم‌ترین و پرکاربرد‌ترین وسایل و ابزار مانیکور شامل موارد زیر می‌باشد:

  • قیچی و ناخن‌گیر: برای کوتاه کردن ناخن‌ها استفاده می‌شوند.
  • گوشت‌گیر یا نیپر: برای بریدن پوست اضافی حاشیه ناخن‌ها استفاده می‌شود. توجه داشته باشید که از قیچی ناخن به درستی استفاده نمایید و به پوست دست خود آسیب نرسانید.
  • پوشر کوتیکول: قسمتی از آن شکلی مشابه قاشق دارد که بخش کوتیکول ناخن را به عقب می‌راند تا پوسته اضافه روی سطح ناخن مشخص شود.
  • لاک پاک کن: به منظور پاک کردن لاک قبلی موجود در سطح ناخن‌ها کاربرد دارد. توصیه می‌شود از انواع غیراستونی استفاده نمایید که برای سلامتی خطر کمتری دارند.
  • سوهان یا سنباده: برای تراش کردن و شکل دادن به ناخن‌ها استفاده می‌شود. سوهان‌ها با درجات خشونتی مختلف در دسترس هستند. به طور معمول دو سمت دارند که یک سمت آن نرم و لطیف‌تر است که جهت صیقلی نمودن سطح ناخن کاربرد دارد، دیگری زبر‌تر است و با کمک آن می‌توان حالت کلی ناخن را مشخص کرد و به کناره‌های آن شکل داد.
  • جعبه ابزار: برای نگهداری ابزارهای مانیکور و مرتب کردن آن‌ها می‌توانید از یک جعبه ابزار استفاده نمایید.
  • مرطوب‌کننده: برای پیشگیری از خشک شدن پوست دست کاربرد دارد.
  • پوشش Base coat: استفاده از Base coat پیش از لاک زدن، ماندگاری مانیکور را افزایش می‌دهد.
  • رنگ ناخن: پوشش‌های مانیکور متنوعی برای تزئین ناخن‌ها در دسترس است. به عنوان مثال: لاک‌های عادی، لاک‌های ژلی، لاک‌های نئونی، لاک‌های مغناطیسی و…
  • پوشش Top coat: پس از رنگ کردن ناخنها می‌توانید از Top coat به منظور محافظت از لاک و افزایش مدت زمان ماندگاری رنگ ناخن استفاده کنید. همچنین پوشش محافظ جلوه براق و درخشانی به سطح ناخن‌ها می‌بخشد.
  • اسپری ضد خش: این اسپری به منظور سریع خشک کردن ناخن‌ها و ماندگاری طولانی مدت مانیکور مناسب است.

شما می‌توانید بسته‌های آماده ابزار مانیکور را تهیه کنید که شامل بیشتر ابزارهای مورد نیاز برای مانیکور می‌باشند.

آموزش مانیکور ناخن در خانه

آموزش مانیکور ناخن در خانه

انجام مانیکور ناخن در خانه به راحتی امکان‌پذیر است. بدین منظور می‌بایست مراحل زیر را به دقت انجام دهید:

  • پاکسازی ناخن‌ها: دستان خود را با صابون و یا محلول ضدعفونی کننده به خوبی بشویید و سطح ناخن‌ها را از هرگونه چربی، لاک و آلودگی پاک کنید.
  • شکل‌دهی به ناخن‌ها: از ناخن‌گیر برای کوتاه کردن و از سوهان ناخن برای تراش کردن و شکل دادن به ناخن‌ها استفاده کنید. می‌توانید شکل متراکم، گرد یا تیز را برای ناخن‌های خود انتخاب کنید؛ اما بهتر است از فرم هایی استفاده کنید که ساختار داخلی ناخن‌ها را آسیبی نبیند. لازم به ذکر است درنهایت می‌بایست اندازه ناخن‌ها برابر با یک دیگر باشند. در انتها می‌توانید سطح ناخن را با کمک بافر ناخن صیقلی کنید تا جلوه زیباتری داشته باشد.

بهترین نوع سوهان ناخن، سوهان شیشه‌ای یا کریستالی است و توصیه می‌شود جهت پیشگیری از آسیب‌دیدگی ناخن از سوهان فلزی استفاده نفرمایید.

  • حذف پوست زائد: با استفاده از پوشر کوتیکول و نیپر، پوست زائد حاشیه ناخن‌ها را بردارید. با این وجود، توجه داشته باشید که به پوست دست خود آسیب نرسانید و تنها پوست زائد را ببرید.
  • تقویت ناخن‌ها: اگر ناخن‌هایتان ضعیف است، می‌توانید از پایه ناخن یا روغن‌های مخصوص استفاده نمایید. پس از گذشت مدتی ناخن‌ها را با کمک برس مخصوص ناخن و آب کف‌دار به خوبی بشویید.
  • رنگ گذاری: می‌توانید یک لایه Base coat روی ناخن‌ها قرار دهید و سپس رنگ مورد نظر خود را اعمال کنید.

بهتر است لاک زدن را از وسط ناخن شروع کرده و آن را به طرف گوشه‌های ناخن بکشید تا یکنواخت‌تر پخش شود.

  • مرطوب کردن دست‌ها: با استفاده از کرم مرطوب‌کننده، پوست حاشیه ناخن‌ها را مرطوب کنید و پوست آنها را نرم کنید.

طبقه بندی شده در