نصب سیفون توالت و انجام درست آن یکی از اصلی‌ترین بخش‌های سیستم لوله‌کشی و توالت منزل می‌باشد. برای نصب سیفون نیاز به یک متخصص کار می‌باشد.

چرا که اگر عمل درست انجام نشود، مشکلات متعددی به دنبال خواهد داشت. از این رو نصب و تعمیر و یا تعویض سیفون باید حتماً در موقع لزوم و سریعا صورت گیرد.

در ادامه این صفحه از “نکت” با ما همراه باشید تا به چگونگی نصب سیفون توالت فرنگی و ایرانی و طریقه نصب سیفون دستشویی بپردازیم.

 نصب سیفون توالت فرنگی

نصب سیفون توالت فرنگی

سیفون مهمترین بخش در کارکرد توالت فرنگی و سیستم لوله کشی در توالت می‌باشد. چرا که در صورت درست بودن نصب سیفون توالت فرنگی و تنظیم آن می‌توان نسبت به عملکرد و سرویس‌دهی توالت فرنگی مطمئن شد.

سیفون توالت فرنگی در انواع مختلف و شکل‌های متفاوتی در بازار وجود دارد. بسته به نوع کاربری محل مورد نظر باید به نصب سیفون توالت فرنگی بپردازید.

مسئله اصلی مربوط به طریقه تنظیم نصب توالت فرنگی در مرحله نصب سیفون و تنظیم آن می‌باشد. در واقع چون بعد از استفاده از توالت فرنگی و زدن دکمه سیفون می‌بایست آب با شدت زیاد وارد کاسه توالت شود و تخلیه چاه مشکلی نداشته باشد؛ به همین دلیل تنظیم بودن سیفون و درست عمل کردن آن برای نصب سیفون توالت فرنگی بسیار مهم می‌باشد.

 نصب سیفون توالت ایرانی

نصب سیفون توالت ایرانی

 در مورد سیفون توالت ایرانی نیز چون در داخل سیفون، یک شناور تعبیه شده است که سطح آب را تعیین و تنظیم می‌کند، اگر این شناور در زمان نصب سیفون توالت ایرانی و یا به صورت کلی دچار مشکل و ایراد شود، منجر به عدم کار کردن سیفون می‌شود و حتی در برخی اوقات جریان آب نیز قطع نمی‌شود.

 یکی از مشکلات که احتمال دارد برای ساختمان‌ها رخ دهد و مربوط به روش نادرست هنگام اجرای سیفون توالت ایرانی است، تخلیه شدن کامل سیفون است. عواملی چون ورود آب به سرویس بهداشتی با شدت زیاد و یا تبخیر آب سیفون می‌تواند باعث این مشکل شود.

حتما بخوانید: هزینه سرویس‌کار برای نصب توالت ایرانی

 روش نصب سیفون توالت

روش نصب سیفون توالت

 در مورد روش نصب سیفون در ابتدا بگوییم که حتماً در زمان نصب به نکات و الزامات موردنظر توجه کنید. چرا که کارایی بهینه این محصول بستگی به نصب صحیح و درست آن دارد و در غیر این صورت حتی مشکلات دیگری را در مورد نشتی و نم ساختمان به دنبال خواهد داشت.

  1. در روش نصب سیفون توالت ابتدا باید لوله‌ها را با دقت به یکدیگر چفت و فیکس کنید.
  2.  سپس قطعه شناور را به لوله‌ها بسته و از بیرون مهره آن را محکم ببندید.
  3.  طناب کششی را با قطعه گره‌گیر در بست گیره‌ای قرار بدهید و بعد مهره طناب‌کشی را درون سوراخ جانبی بدنه فشار دهید.
  4. حالا لوله‌ها را به قسمت سیفون وصل کنید و به سمت پایین فشار دهید تا محکم شود.
  5.  باید محل بست پشت سیفون را که از بخش بالایی مخزن خارج شده علامت بزنید و سپس این محل را سوراخ کنید.
  6.  سپس سیفون را بر روی این بست به صورتی که لوله درون خروجی پمپ قرار گرفته باشد، نصب کنید.
  7.  در مرحله آخر در روش نصب سیفون توالت نیز چون میزان تخلیه سیفون قابل تنظیم می‌باشد و ولوم تخلیه آن از ۴۰، ۷۰ و ۱۰۰ درصد می‌باشد، باید حجم آبگیری را نیز معین کنید. چرخش ولوم نیم تخلیه را نیز به سمت مثبت تنظیم کنید.

طریقه نصب سیفون دستشویی

 اگر خودتان قصد انجام نصب سیفون دستشویی را دارید و به دنبال یادگیری طریقه نصب آن هستید، باید چند نکته و مورد جزیی را مدنظر داشته باشید تا بتوانید این کار را درست و اصولی انجام دهید.

  1. در طریقه نصب سیفون دستشویی اول باید دستشویی را در جای خود قرار دهید. پس از ثابت کردن دستشویی، حال نصب سیفون را باید آغاز کنید.
  2.  در مرحله اول در طریقه نصب سیفون دستشویی اول قطعه دهانه دستشویی را وصل کنید و با پیچ محکم ببندید.
  3.  حال نوبت به متصل کردن منبع سیفون به لوله مربوطه سیفون است. این قطعه سیفون و انجام اتصال درست آن بسیار مهم و حساس می‌باشد و در واقع این نکته اصلی در طریقه نصب سیفون دستشویی این مرحله است.
  4. پس از آن قطعه منبع را که وصل کردید به زیر سینک اتصال دهید. لوله خرطومی سیفون را نیز به آن متصل و بعد انتهای خرطوم را به درون لوله فاضلاب قرار داده و عمل نصب سیفون دستشویی را به اتمام برسانید. 

حتما بخوانید: تعمیر ترکیدگی لوله آب و تشخیص آن با دستگاه

رعایت چند نکته درهنگام طریقه نصب سیفون دستشویی الزامی است:

  • از فشار وارد کردن بیش‌ازحد به پیچ‌ها و اتصالات سیفون دستشویی خودداری کنید.
  • پیچ‌هایی که برای اتصال سیفون دستشویی می‌باشد با دست و به‌راحتی بسته می‌شوند. لذا نیازی به آچار نیست.
  • اگر پس از انجام کار شاهد چکه کردن اتصالات بودید، لازم است که حتماً با نوار تفلون آن را بپوشانید.

در پایان:

نصب سیفون توالت باعث می‌شود که بوی بد توالت درون محیط خانه پخش نشود و آن را آلوده نکند. مزیت دیگر آن نیز مربوط به ورود حشرات موذی مانند سوسک به داخل منزل می‌باشد. اگر حتی این حشرات را در منزل دیدید، پس معنای آن خراب شدن و یا حتی نادرستی نصب سیفون دستشویی می‌باشد و در این صورت حتما باید سیفون را تعمیر و یا تعویض کنید.

طبقه بندی شده در