لیست نقاشان ساختمانی و نصاب کاغذ دیواری در تهران

رنگ کردن کاغذ دیواری یا نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری، یکی از موضوعاتی است که ممکن است عجیب به نظر بیاید، اما جالب است بدانید که افراد زیادی به انجام دادن آن فکر می‌کنند و این سوال برای آن‌ها پیش می‌آید که آیا اصلا این کار ممکن است یا خیر؛ و اگر ممکن است، نحوه‌ی رنگ کردن چگونه است و از چه رنگ‌هایی باید استفاده کرد. با ادامه‌ی مطالب همراه باشید تا پس از بررسی اینکه آیا این کار شدنی است یا خیر، به نحوه رنگ کردن و نوع رنگ مناسب بپردازیم.

رنگ زدن روی کاغذ دیواری ممکن است؟

در جواب به این سوال باید بگوییم بله، این کار ممکن است. کاغذ دیواری بعد از مدتی کهنه و پوسته پوسته می‌شود و یا رنگ آن به مرور زمان تغییر می‌کند؛ در این زمان فرد تصمیم می‌گیرد که کاغذ دیواری را تعویض کند و یا به فکر رنگ کردن کاغذ دیواری می‌افتد.

بسیاری از افراد کارشناس در این زمینه معتقدند که روش رنگ کردن کاغذ دیواری یک روش به صرفه‌تر از نقاشی ساختمان یا نصب کاغذ دیواری جدید است و خیلی سخت نیست، فقط باید اقدامات لازم برای تمیز درآمدن کار را انجام داد. البته باید گفت که در این زمان بهتر است که کاغذ دیواری از روی دیوار کنده شود و دیوار بتونه شود و سپس رنگ آمیزی انجام شود، اما گاهی ممکن است کندن کاغذ دیواری به دیوار آسیب زیادی برساند و کندن آن کار راحتی نباشد، در این صورت رنگ کردن کاغذ دیواری روش بهتری است.

نحوه رنگ کردن کاغذ دیواری

از آن جایی که این کار مانند هر روش رنگ‌آمیزی دیگری نیاز به اقدامات لازم دارد، در ادامه به بررسی این اقدامات و آموزش نحوه انجام آن‌ها می‌پردازیم. در ابتدا شما باید وسایل لازم برای رنگ کردن کاغذ دیواری را فراهم کنید. این وسایل عبارتند از:

  • برس یا فرچه نقاشی
  • غلتک نقاشی
  • موادی که با آن‌ها درزهای ایجاد شده در کاغذ دیواری را پر کنیم و این درزهارا از بین ببریم تا سطحی صاف داشته باشیم
  • سمباده جهت صاف کردن سطح دیوار
  • اسفنج
  • سطل برای رنگ
  • روغن پایه
  • رنگ مورد نظر

پس از اینکه از تهیه‌ی همه‌ی وسایل مورد نیاز مطمئن شدید، نوبت به زیرسازی کاغذ دیواری می‌رسد. در این مرحله با استفاده از وسایلی که در اختیار دارید سطح دیوار را یکدست کنید. ابتدا اگر درزها باز شده‌اند، آن‌ها را ترمیم کنید، سپس درصورت وجود فرورفتگی یا سوراخ، آن‌ها را پر کنید و پس از آن، برآمدگی‌ها را با سمباده از بین ببرید و سعی کنید با سمباده، سطحی صاف را به وجود آورید. اگر متوجه شدید که در نقطه‌ای از دیوار، کاغذ دیواری کنده شده است، حتما آن را بچسبانید و از چسبیده بودن همه‌ی نقاط کاغذ دیواری به دیوار مطمئن شوید، چرا که اگر روی آن رنگ بزنید، ظاهری بسیار بد به خود می‌گیرد.

نقاشی ساختمان با شابلون

آموزش نقاشی ساختمان با شابلون، خودت دست به کار شو!

پس از زیرسازی، دیوار را به وسیله‌ی اسفنج مرطوب کاملا تمیز کنید. البته مراقب باشید تا کاغذ دیواری خیس نشود.

از آن جایی که سطح کاغذ دیواری با سطح دیوار متفاوت است و کاغذ دیواری دارای بافت است، اگر رنگ پایه به خوبی زده نشود و رنگ پایه‌ی مناسبی انتخاب نشود، جلوه‌ی خوبی ندارد. شما باید با فرو ماهرو مورد اطمینان در این زمینه مشورت کنید و یک رنگ پایه‌ی مناسب تهیه کنید و پس از زیرسازی، رنگ پایه را روی دیوار بزنید .

* حدود یک روز صبر کنید و بعد از آن رنگ اصلی را روی دیوار بزنید. البته اگر طی یک روز رنگ پایه هنوز خشک نشده بود، باید بیشتر صبر کنید تا رنگ پایه خشک شود، اما معمولا 24 ساعت باید کافی باشد.

فرمول محاسبه مقدار رنگ برای نقاشی ساختمان را بخوانید و مقدار رنگ مورد نیاز را برای دیوار و سقف آماده کنید.

از چه رنگی استفاده کنیم؟

برای رنگ کردن کاغذ دیواری، گزینه‌های متعددی(رنگ روغن، اکرلیک و رنگ پلاستیک) وجود دارد، اما باید بررسی کنیم و ببینیم کدام یک برای این کار مناسب‌تر است.

  • رنگ پلاستیک روی کاغذ دیواری: این رنگ، بیشتر برای رنگ کردن سقف گچی و همچنین ترمیم سقف گچی استفاده می‌شود. اگر می‌خواهید از این رنگ برای رنگ کردن کاغذ دیواری استفاده کنید، باید دقت کنید که فقط در مرحله آخر رنگ کردن از آن استفاده کنید؛ چرا که اگر به عنوان رنگ پایه استفاده شود، جذب کاغذ دیواری می‌شود و کار به طور کل خراب می‌شود.
  • رنگ اکرلیک روی کاغذ دیواری: یکی از گزینه‌ها برای رنگ کردن کاغذ دیواری، رنگ اکرلیک است. این رنگ به دلیل مقاومت بالایی که دارد، بهتر است به عنوان لایه پایه‌ای استفاده شود.
  • رنگ روغن روی کاغذ دیواری: این رنگ نیز مانند رنگ اکرلیک، از مقاومت خوبی برخوردار است و یکی از گزینه‌های خوب برای استفاده برای رنگ کردن کاغذ دیواری است. البته این رنگ دیر خشک می‌شود، اما از فرسودگی نیز جلوگیری می‌کند.

اگر بخواهیم به صورت کلی بگوییم، برای لایه‌ی آستر بهتر است از رنگ اکرلیک و رنگ روغن استفاده شود و برای رنگ اصلی، رنگ روغن و رنگ پلاستیک.

طبقه بندی شده در

با برچسب در