کفش یکی از اصلی‌ترین پوشش ها بوده که در زیبایی ظاهر فرد تاثیر به سزایی دارد. اغلب ما حداقل دو یا سه جفت کفش برای مکان‌های مختلف داریم که هر کدام را باید در شرایط مختلف استفاده کرد. اما تنها کفشی که کاربردی منحصر به فرد دارد اسپرت و کتانی‌ها هستند. این کفش‌ها را تنها در هنگام پیاده‌روی، ورزش یا ترجیحا برای دانشگاه می‌توان پوشید؛ درحالیکه شایسته محیط‌های رسمی نیستند. کفش‌های کتانی از محبوب‌ترین اکسسوری‌ها در بین جوانان بوده و اغلب خیلی دیر به تعمیر نیاز پیدا خواهند کرد طوری‌که مدت زیادی می‌توان روی آن‌ها حساب باز کرد. ما در این صفحه قصد داریم درباره تعمیر کتونی و هزینه‌های آن صحبت کنیم، پس تا پایان همراه ما بمانید.

کفش‌های کتانی، دوستان چندین و چند ساله!

کتانی‌های ورزشی از راحت‌ترین و انعطاف‌پذیرترین کفش‌های بازار بوده که حتی پوشیدن آن‌ها به افراد مسن و پیر نیز توصیه می‌شود. درصد زیادی از ما ترجیح می‌دهیم تا هزینه بالایی را صرف خرید یک جفت کتانی خوب و با کیفیت کرده که مدت زیادی یا حتی چند سال کارمان را راه بیاندازند. اما بدون شک همین کفش‌ها نیز به تعمیر نیاز پیدا خواهند کرد. ممکن است تنها با یک تعمیر ساده کفش ما از روز اول نیز بهتر و راحت‌تر شود. اما بهترین کار این است که آن را به یک کفاش کاربلد سپرد به خصوص اگر بخواهیم برای تعمیر کتونی ارجینال اقدام کنیم! در ادامه با چند روش تعمیر و نوسازی کفش‌های کتانی آشنا می‌شویم.

تعرفه تعمیر کفش کتانی

همانطور که در بخش‌هایی از موارد بالا گفته شد، ممکن است ترجیح دهید تا کفش خود را به تعمیرکاری حرفه‌ای سپرده و خیال خود را از بابت تعمیر کفش راحت کنید. اما شاید بپرسید قیمت تعمیر کتونی به چه صورت است. جدول زیر بخشی از تعرفه‌های کلی تعمیر کفش است که جهت توجه شما عزیزان ارائه شده‌اند:

نوع تعمیرقیمت به تومان
پارگی روی پنجه20.000
پارگی بغل کفش20.000
دور دوزی کامل30.000
پارگی پشت پا50.000
تعویض زیره کفش120.000

ترفندهای نو کردن و تعمیر کتونی

برای نو کردن و تعمیر کتونی‌ها باید به مقدار آسیبی که به آن‌ها وارد شده دقت نمود. ممکن است کتونی شما تنها کثیف شده و یا به تعمیر اساسی نیاز داشته باشد. با این ترفندها آن‌ها را تعمیر کنید:

  • تعمیر پارگی و سوراخ در کفش: حتی با دیدن یک پارگی و سوراخ خیلی ریز در کفش خود خیلی زود با نخ و سوزن آن را راست و ریس کنید، چراکه قطعا در زمانی کوتاه بزرگ‌تر شده و در صورت تعمیر نیز ممکن است محل دوخت آن مشخص باشد. با کمک دوخت‌های عمودی و نزدیک به هم دوختی همگن و مستحکم ایجاد کنید. اما اگر به نظرتان از پس آن برنیامده و سوراخ بزرگ‌تر از این حرف‌هاست که بتوان به راحتی تعمیرش کرد، بهتر است تا کفش را به یک کفاش حرفه‌ای بسپارید.
  • تعمیر کفی کتونی: از آنجا که بیشترین فشار روی قسمت پاشنه و پنجه کفش است، احتمال فرسودگی کفه در این بخش‌ها بیشتر بوده و باید خیلی زود فکری به حال آن کرد. در این شرایط بهتر است یک تکه پارچه مثل نمد یا جین پیدا کرده و روی قسمت‌های فرسوده کفه را با پارچه پوشاند و آن را از اطراف با نخ و سوزن دوخت. با این کار فرورفتگی کفه که باعث آزار شما میشده از بین رفته و پای شما در کفش به تعادل می‌رسد.
  • پاک کردن آلودگی‌های سطحی کفش: ممکن است کفش شما هنوز هم مثل روز اول بوده و دچار خراش یا پارگی نشده باشد، اما با گذشت زمان سطح آن کثیف و آلوده شده و از زیبایی اولیه خود افتاده باشد. در این شرایط می‌توانید به کمک آب و صابون و یک فرچه کوچک یا مسواک قدیمی دور تا در آن را با صبر و حوصله تمیز کرده و بندها و کفی آن را نیز به صورت جداگانه در محلول آب و صابون بشویید. کتونی خود را مدتی در فضای باز نه زیر نور مستقیم خورشید، قرار داده تا خشک شود.
  • تعمیر زیره فرسوده کفش: اگر ترجیح دادید که خودتان زیره کفش را نو کنید، بهترین کار استفاده از تایر دوچرخه یا ماشین است. یک قسمت از تایر را به اندازه قسمت فرسوده زیره کفش برش داده و بعد از جدا کردن زیره فرسوده کفش با کمک چسب بسیار قوی زیره جدید را به کفش بچسبانید. اگر در این زمینه خیلی حرفه‌ای نیستید بهتر است آن را به کفاش سپرده تا این کار را انجام دهد.

در پایان:

کفش‌های کتانی خود را با کمی مراقبت بیشتر می‌توان سال‌ها تازه نگه داشت. این کفش‌ها به دلیل راحتی و انعطاف‌پذیری خوبشان نه تنها محبوب جوانان بلکه مورد علاقه افراد مسن نیز هستند. هر چند کتانی‌های ورزشی را کفش‌هایی مقاوم می‌دانند اما آن‌ها نیز ممکن است بنا به هر دلیلی به تعمیر نیاز پیدا کنند. در صورت مشاهده هر گونه سوراخ یا کهنگی در کتونی خود می‌توان به راحتی آن‌ها را تعمیر کرد و اگر در این زمینه تخصص نداشتید از فردی حرفه‌ای و ماهر کمک گرفت.

طبقه بندی شده در