برای آموزش مرحله به مرحله شستشوی فرش، موکت و پشتی با شامپو فرش این صفحه از خدمات استاده را دنبال کنید. جهت ساخت شامپو فرش خانگی متن را تا انتها بخوانید. برای استفاده از خدمات قالیشویی، روی آن کلیک کنید.

شستشوی سنتی فرش در حیاط خانه‌ها، دیگر به خاطرات اکثر افراد جامعه تبدیل شده است و به نوعی می‌توان گفت که دوران این نوع شستشوی فرش تمام شده است. عوامل مختلفی از جمله آپارتمان نشینی، ابداع روش‌های جدید شستن فرش و … سبب شده است که کمتر کسی به دنبال شستشوی سنتی فرش باشد.

شستن فرش در خانه با شامپو فرش از ساده‌ترین و سریع‌ترین راه‌های شستشوی فرش است که اغلب افراد قادر به انجام آن هستند و همین سادگی انجام این روش باعث محبوب شدن آن شده است. برای شستشوی فرش دستباف و ماشینی، بیشتر اوقات برای پاک کردن لکه‌های کوچک، نیازی به شستشوی کل فرش نیست و با استفاده از شامپو فرش نیز می‌توان لکه یا آلودگی موردنظر را تمیز نمود. البته برخی افراد با استفاده از شامپو فرش، تمام فرش را تمیز می‌کنند و به نوعی فرش را شستشو می‌دهند. هرچند استفاده از شامپو فرش بسیار ساده است اما دانستن نکاتی در این رابطه خالی از لطف و اهمیت نیست. در ادامه به آموزش شستن فرش در خانه با شامپو فرش خواهیم پرداخت.

آموزش شستن فرش در خانه با شامپو فرش

برای شستن فرش در خانه با شامپو فرش، رعایت نکته‌های کوچک اهمیت بالایی دارند. به طور کلی شستن فرش با شامپو فرش به سه مرحله تقسیم می‌شود که عبارتند از:

روش‌های پاک کردن لکه چایی روی فرش را در این صفحه از استاده مگ بخوانید.

مرحله اول – قبل از استفاده از شامپو فرش

قبل از اینکه از شامپو فرش استفاده کنید، با استفاده از جاروبرقی، فرش را خوب جارو بکشید تا تمامی گرد و غبار موجود روی فرش از بین برود.

مرحله دوم – استفاده از شامپو فرش

در این مرحله با توجه به نوع شامپو فرشی که استفاده می‌کنید، نحوه عملکرد متفاوت است. نحوه استفاده از شامپو فرش، روی قوطی اکثر شامپو فرش‌ها درج شده است که می‌توانید از آن استفاده کنید. همچنین در ادامه این مقاله با چند نوع شامپو فرش خانگی آشنا خواهید شد که نحوه استفاده از این شامپو فرش‌ها را هم برایتان شرح خواهیم داد. چرا ریشه فرش و قسمتی از فرش بعد از شستشوی فرش زرد میشه؟

برای شستشوی فرش در خانه با شامپو فرش به وسایل زیر نیاز دارید:

  • شامپو فرش
  • سطل آب
  • پارچه نخی یا اسفنج

برای برق انداختن فرش خود پیشنهاد می‌کنیم این مطلب از استاده مگ را مطالعه نمایید.

نحوه شستشوی فرش با شامپو فرش به شرح زیر است :

  • مقداری شامپو فرش را با آب مخلوط می‌کنیم و آنقدر ترکیب حاصل را تکان می‌دهیم تا کف کند.
  • سپس با استفاده از اسفنج یا پارچه نخی از محلول برداشته و محدوده مورد نظر از فرش را آغشته به مواد می‌کنیم.
  • بعد از اینکه از تمیز شدن فرش اطمینان حاصل نمودیم، به مدت نیم ساعت صبر می‌کنیم و کف شامپو فرش را روی فرش باقی می‌گذاریم.
  • پس از گذشت این مدت، با یک دستمال مرطوب، باقی مانده کف یا مواد شامپو فرش را برمیداریم.
  • حال کافی است که چندین ساعت زمان دهیم تا محل مورد نظر روی فرش خشک شود. آموزش شستن فرش با بخارشوی را مطالعه کنید.

بهتر است از ترکیب شامپو فرش به طور مستقیم روی فرش استفاده نکنید و تنها از کف حاصل از آن استفاده کنید. زیرا کف حاصل از ترکیب، تنها سطح فرش را تمیز می‌کند و به ریشه فرش نمی‌رسد اما اگر از محلول استفاده شود، با رسیدن به ریشه فرش موجب پوسیدگی آن می‌شود.

مرحله سوم – بعد از استفاده از شامپو فرش

برای بهتر عمل کردن شامپو فرش بهتر است پس از شستشوی فرش با شامپو فرش، از آن قسمت فرش استفاده‌ای نشود تا به طور کامل خشک شود.

همانطور که گفته شد بهتر است تا خشک شدن محل مورد نظر از آن قسمت استفاده نشود. به عنوان مثال روی آن قسمت از فرش راه نروید یا وسیله‌ای را روی آن قرار ندهید. سپس در این مرحله جاروکشی نهایی را انجام می‌دهیم تا شستشوی فرش به طور کامل انجام شود و هیچگونه کف یا آلودگی روی فرش باقی نماند.

شستن پشتی با شامپو فرش

شستن پشتی با شامپو فرش، بستگی به جنس پشتی دارد اما به طور کلی و با توجه یه این که اغلب پشتی‌ها از جنس فرش هستند، تمامی مراحل و نکات مهم که درباره شستشوی فرش با شامپو فرش گفته شد در مورد شستن پشتی با شامپو فرش هم صدق می‌کند. تنها نکته اختصاصی در مورد پشتی‌ها این است که اگر امکان تخلیه محتویات آن‌ها را داشته باشید می‌توانید این کار را نیز بکنید.

شستن موکت با شامپو فرش

شستن موکت با شامپو فرش همانند شستن فرش با شامپو فرش است با این تفاوت که در این مورد نیاز کمتری به به سایش مواد روی موکت داریم. برای جلوگیری از آسیب وارد کردن به موکت در شستشو با فرش نکات زیر را باید رعایت کرد:

  • به جای اینکه دستمال یا اسفنج را با شدت روی موکت بکشیم، به موکت ضربه بزنیم.
  • بیش از حد به موکت شامپو فرش نزنیم که باعث پوسیدگی آن نشود.
  • روی موکت مرطوب بعد از شستن موکت با شامپو فرش راه نرویم یا وسیله‌ای قرار ندهیم.
  • موکت را زیاد خیس نکنیم و به پاک شدن لکه‌ها اکتفا کنیم.

شامپو فرش خانگی

علاوه بر این که می‌توانید شامپو فرش را از فروشگاه‌ها بخرید، می‌توانید شامپو فرش خانگی درست کنید. مواد لازم جهت درست کردن شامپو فرش خانگی به شرح زیر است :

شامپو فرش خانگی ۱:

  • ۳ قاشق مایع ظرفشویی
  • یک قاشق سرکه سفید
  • چند قطره وایتکس

مواد بالا را در یک لیوان آب بریزید و مخلوط کنید. بهتر است پس از این که مواد به خوبی با هم ترکیب شدند، آن‌ها را داخل یک ظرف اسپری بریزید و روی لکه‌ها و قسمت‌هایی از فرش که قصد تمیز کردن آن جا را دارید، بپاشید. سپس با استفاده از یک دستمال نخی به تمیز کردن فرش مشغول شوید. چطور فرش را با وایتکس بشوییم؟

شامپو فرش خانگی ۲:

مواد لازم برای درست کردن این شامپو فرش خانگی به شرح زیر است:

  • سرکه
  • جوش شیرین
  • آب

در این روش ابتدا جوش شیرین را روی محدوده مورد نظر می‌پاشیم سپس با استفاده از ترکیب آب و سرکه، جوش شیرین را جمع می‌کنیم. نسبت سرکه به آب، هر ۲ گالن آب یک فنجان سرکه است. نسبت سرکه به آب برای تمیز کردن فرش با سرکه

امیدواریم از مطالعه این متن استفاده لازم را برده باشید و بتوانید با صرف  کمترین هزینه و زمان، فرش‌هایی تمیز و براق داشته باشید.

طبقه بندی شده در

با برچسب در

,