این روزها با افزایش جمعیت دیگر سنگ‌های طبیعی پاسخ‌گوی تمام نیازهای بشر نیست. از طرفی دیگر پروسه سخت استخراج سنگ‌ها، برش و شکل‌دهی آن‌ها سبب شد که گونه‌ی دیگری از سنگ‌ها موسوم به سنگ مصنوعی ساخته شود. کیفیت خوب، مقاومت بالا، ثابت بودن رنگ و از همه مهم‌تر تفاوت قیمت فاحش میان سنگ‌های مصنوعی و طبیعی باعث شد که در مدت زمان کوتاهی، به یکی از مصالح زیبا و پرکاربرد و در نمای ساختمان‌ها، مراکز اداری، تجاری و دکوراسیون داخلی منازل و… تبدیل شود.

سنگ مصنوعی انواع مختلفی داشته که هر کدام مزایا، معایب و کاربرد ویژ‌ه‌ای دارند. در این مطلب از استاده مگ قصد داریم به سه سوال اساسی در این زمینه یعنی سنگ مصنوعی چیست؟، سنگ کورین چیست؟ و موزاییک پلیمری چیست؟، پاسخ داده و توضیحات مفیدی را در این مطلب از سنگ و کاشی اختیار شما قرار دهیم.

سنگ مصنوعی چیست؟

به زبان ساده در پاسخ به سوال سنگ مصنوعی چیست؟ به شما کی‌گوییم که: این سنگ‌ها از ادغام مجدد سنگ‌های طبیعی مانند خاک‌های سبک، سیمان، رس و آگرگات‌های ضایعاتی به دست می‌آیند. ترکیب شدن خاصی از موارد فوق به همراه تکنولوژی ساخت سنگ‌ها سبب به وجود آمدن این دسته از مصالح ساختمانی شده است.

علاوه بر ویژگی‌های سنگ‌های مصنوعی که در قسمت قبل بیان شد، می‌توان به مقاومت بالای سنگ مصنوعی در برابر شرایط مختلف آب‌وهوایی، سرما و گرما اشاره نمود. رنگ‌های مختلف سنگ‌های مصنوعی به وسیله اکسید آهن ایجاد شده که این موضوع سبب می‌شود که رنگ سنگ مصنوعی ثابت بوده و با گذشت زمان تغییر نکند. هم‌چنین کیفیت و مواد به کار رفته در ساخت سنگ‌های مصنوعی به گونه‌ای است که برای انسان‌ها و محیط زیست زیان‌آور نباشد.

از مهم‌ترین ویژگی‌های سنگ مصنوعی می‌توان به این مورد اشاره کرد که با توجه به این که مواد سازنده آن‌ها می‌تواند متفاوت باشد، بنابراین رنگ‌ها و طرح‌های جذاب و متنوعی از آن‌ها را می‌توان سفارش و تولید نمود. عمر مفید سنگ‌های مصنوعی زیاد بوده و وزن و ضخامت کم آن‌ها سبب می‌شود تا سرعت نصب و اجرای آن‌ها نیز افزایش یابد. قیمت بازسازی خانه و پیش‌بینی هزینه‌ها در زمان بازسازی

سنگ‌های مصنوعی که در دکوراسیون داخلی منازل نیز به کار می‌روند، به راحتی قابل شست‌وشو بوده و در برابر نفوذ مایعات و گرد و غبار مقاوم هستند. سنگ‌های مصنوعی را می‌توان در ابعاد و اشکال دلخواه در اختیار داشت. هم‌چنین امکان ایجاد مسیرهایی برای عبور سیم، کابل یا لوله از درون این سنگ‌ها وجود دارد.

معایب سنگ مصنوعی

با وجود این که سنگ‌های مصنوعی از مقاومت و استحکام خوبی برخوردار هستند اما در برابر سنگ‌های طبیعی، دوام و ماندگاری کمتری دارند. علاوه بر این رنگ‌ها و طرح‌های متنوع سنگ‌های مصنوعی هنوز نتوانسته است که جایگزین قطعی زیبایی اصیل و چشم‌نواز سنگ‌های طبیعی باشد.

سنگ اسلب چیست؟ اسلب نورانی چیست؟

سنگ کورین چیست؟

سنگ کورین چیست

اگر شما نیز قصد پوشاندن سطحی از منزل یا محل کار خود را با سنگ‌های مصنوعی دارید، ابتدا باید بدانید که سنگ کورین چیست؟ سنگ کورین دسته‌ای از سنگ‌های مصنوعی است که به دلیل میزان سختی و استحکام بالا بهترین گزینه برای سطوح هستند. اجزای به‌وجود آوردنده سنگ کورین، کورین پلیمر اکریلیک، آلومینیوم و سنگ معدن بوکسیت است.

  • یکی از مزایای قابل توجه سنگ کورین این است که می‌توان آن‌ها را به وسیله چسبی مخصوص هم‌رنگ سنگ کورین به یک‌دیگر چسبانده و سپس با پولیش زدن درزهای میان سنگ‌ها را از بین برد و ظاهری جذاب و یک‌دست بخشید. سنگ کورین در برابر نفوذ آب مقاوم بوده و انتخاب مناسبی برای سرویس بهداشتی و حمام است.
  • از دیگر ویژگی‌های سنگ کورین این است که خط و خش افتاده روی آن را می‌توان با سمباده و پولیش زدن از بین برد و دوباره به سطح صیقلی و یک‌دست رسید. هم‌چنین سنگ کورین در برابر حرارت و لکه‌های مختلف نیز بادوام بوده و به همین دلیل در بیشتر آشپزخانه‌ها به عنوان صفحه کابینت در کابینت سازی استفاده می‌شود.

موزاییک پلیمری چیست؟

موزاییک پلیمری چیست

اگر بخواهیم به ساده‌ترین شیوه به این پرسش که موزاییک پلیمری چیست پاسخ دهیم، باید بگوییم که موزاییک پلیمری از دسته سنگ‌های مصنوعی است که از ادغام بتن و پلیمر تولید می‌شود.

  • وجود پلیمر در این ساختار سبب مقاومت و استحکام بیش از پیش موزاییک شده و در برابر نور خورشید، اشعه‌های مضر، شرایط مختلف و… دوام بالایی دارد.
  • موزاییک پلیمری در سرما و گرمای شدید نیز آسیب ندیده و بر اثر انبساط و انقباض ترک نمی‌خورد.
  • ساختار موزاییک پلیمری به گونه‌ای است که به راحتی با ملات چسبیده و نصب می‌گردد.
  • به راحتی می‌توان آن را شست.
  • موزاییک‌های پلیمری در طرح‌های ساده یا همراه با رگه و رنگ‌دانه تولید شده و ظاهری براق و جذاب دارند.
  • رزین به کار رفته در سنگ‌های مصنوعی از جمله موزاییک‌های پلیمری باعث می‌شود که آلودگی کمتری جذب آن‌ها شده و محیطی برای رشد جلبک و باکتری‌ها نباشند.
  • وزن سنگ‌های پلیمری در مقایسه با سنگ‌های طبیعی بسیار کمتر بوده و نصب‌ آن‌ها ساده‌تر است.
  • هم‌چنین موزاییک‌های پلیمری علاوه بر داشتن جنس و کیفیت مطلوب و خوب در مقایسه با سنگ‌های طبیعی خیلی ارزان‌تر هستند.

طبقه بندی شده در

با برچسب در