یکی از کارهایی که امروزه توجه بسیاری از مردم را به خود جلب کرده است نورپردازی نمای ساختمان مسکونی و ویلا است. نورپردازی نما یا نورپردازی خارجی ساختمان و ویلا باعث می‌شود علاوه بر زیبایی بخشیدن بیشتر به ساختمان و ویلا امنیت آن هم تا حدودی تامین شود. در این صفحه از خدمات آنلاین استاده به نورپردازی نما و قیمت نورپردازی نمای ساختمان یک طبقه و دوطبقه و … و همچنین ساختمان‌های ویلایی خواهیم پرداخت.

قیمت نورپردازی نما

خدمتقیمت به تومان
نورپردازی نمای ساختمان یک طبقهحدودا از 10.000.000
نورپردازی نمای ساختمان دو طبقهحدودا از 15.000.000
نورپردازی نمای ویلاحدودا از 15.000.000

معمولا قیمت نورپردازی نمای ساختمان بر حسب هرمترمربع مساحت محل نورافشانی محاسبه می‌شود و همچنین عوامل مختلفی بر میزان قیمت نورپردازی نما موثر است مانند:

  1. دستمزد گروه معماری و طراح
  2. ابزارها و تجهیزات لازم و مصرف شده برای نورپردازی
  3. هزینه نصب و راه اندازی

1-دستمزد گروه معماری و طراحان بر اساس شرایط موجود و نوع ساختمان به صورت کلی یا مترمربعی تعیین می‌شود. این افراد از نرم افزارهایی همانند 3D MAX  و یا فتوشاپ برای نشان دادن طرح نورپردازی نما به صاحب ملک استفاده می‌کنند که قبل از اجرای طرح برای تایید گرفتن از صاحب ملک ، طرح را به او نشان می‌دهند. هنگامی که گروه معماری و طراحی باتجربه تر باشند و رزومه پرباری داشته باشند و از برنامه‌های پیشرفته تری استفاده کنند حق الزحمه آنان به همان میزان افزایش می‌یابد.

2-نوع ادوات و تجهیزات استفاده شده برای نورپردازی نما در تعیین قیمت آن موثر است. بعد از تایید شدن طرح توسط صاحب ملک تعداد و نوع ابزار مورد نیاز برای نورپردازی نما تعیین می‌شود و بعد از این مراحل می‌شود قیمتی کلی برای نورپردازی نما تعیین نمود که البته توجه کنید که با توجه به برند شرکت و کیفیت ابزار قیمت آن نیز متغیر است.

3-هزینه نصب و راه اندازی از هزینه دو قسمت قبلی بیشتر است چون نیازمند یک گروه مجرب برای انجام این کار است. میزان مساحت سیم‌کشی شده،شکل جغرافیایی ساختمان،مساحت محل نورافشانی و نوع نورپردازی هم از عوامل مهم در تعیین هزینه نصب و راه اندازی هستند.

البته بسته به نوع ساختمان هزینه های دیگری هم برای نورپردازی نما باید پرداخت شود مثلا اگر ساختمان بلند باشد هزینه داربست و یا اگر ساختمان قدیمی باشد هزینه کابل کشی و تجهیزات برقی هم تاثیر بر هزینه و قیمت نهایی نورپردازی نما می‌گذارند.

قیمت نورپردازی نمای ساختمان یک طبقه

خدمتقیمت به تومان
نورپردازی نمای ساختمان یک طبقه10.000.000

امروزه توجه زیادی به نورپردازی ساختمان‌ها از جمله ساختمان یک طبقه می‌شود. همانطور که پیش‌تر گفته شد قیمت تقریبی نورپردازی ساختمان با توجه به موارد ذکر شده محاسبه می‌گردد. اگر نورپردازی نمای ساختمان یک طبقه با رعایت اصول و قوانین انجام شود باعث ایجاد منظره زیبایی در شب برای ساختمان می‌شود. همینطور با زیاد شدن جذابیت نورپردازی نما ساختمان قیمت و ارزش ساختمان نیز بالاتر می‌رود.

البته در نورپردازی ساختمان یک طبقه و همینطور انواع دیگر ساختمان‌ها باید هدف از نورپردازی مشخص باشد تا با اصول و قوانین درست این کار انجام شود چون به طور مثال نورپردازی با هدف برجسته سازی قسمت هایی از ساختمان با نورپردازی با هدف افزایش امنیت مقداری متفاوت است.

قیمت نورپردازی نمای ساختمان دو طبقه

خدمتقیمت به تومان
نورپردازی نمای ساختمان دو طبقه15.000.000

ساختمان دو طبقه بر خلاف ساختمان‌های یک طبقه چون بیشتر دیده می‌شوند و قابل رویت هستند می‌توان گفت نورپردازی نمای آن زمان بیشتر و دقت بیشتری می‌خواهد که برای طراحی نمای آن از دو یا چند رنگ و مصالح ساختمانی و همچنین طراحی نورپردازی پرسپکتیو استفاده می‌شود. به این نکته توجه کنید که با توجه به نوع ساختمان نورپردازی متفاوت اجرا می‌شود چون نورپردازی یک گالری یا کافه دو طبقه با نورپردازی ساختمان دو طبقه مسکونی و یا تجاری متفاوت است. به طور مثال برای نورپردازی ساختمان دو طبقه تجاری بهتر است از نور مخفی استفاده شود. با توجه به نکات گفته شده قیمت نورپردازی نمای ساختمان دو طبقه از یک طبقه بیشتر است.

قیمت نورپردازی نمای ویلا

خدمتقیمت به تومان
نورپردازی نمای ویلا15.000.000

سبک معماری ویلا در نوع نورپردازی آن موثر است به طور مثال اگر ساختمان ویلایی با روش کلاسیک ساخته شده باشد سبک نورپردازی مورد استفاده برای آن با ویلایی که با سبک مدرن ساخته شده است متفاوت است. طرح نورپردازی نمای ساختمان ویلایی باید طوری باشد که محوطه نور بیشتری داشته باشد. بسته به نوع معماری و مساحت محل نورافشانی ویلا قیمت نورپردازی آن متغیر است.

نمونه نورپردازی نما مدرن

نمونه نورپردازی نما ویلایی

طراحی نورپردازی نمای ساختمان

قرض از نورپردازی متفاوت است گاهی همه‌ی ساختمان نورپردازی می‌شود و یا امکان دارد قسمتی از نمای ساختمان با نورپردازی برجسته تر دیده شود.

برای طراحی نورپردازی نمای ساختمان به تاثیر رنگ و شدت نور، مخفی بودن منبع نور، تناسب نورها با متریال ساختمان، برجسته کردن بخش‌هایی از نما و تناسب نورپردازی نما در ساختمان با محیط اطراف و انتخاب المان مناسب و همچنین بحث مصرف انرژی دقت شود.

تاثیر رنگ و شدت نور:

همانطور که می‌دانید در نورپردازی نما رنگ و شدت نور از اهمیت زیادی برخوردار هستند چون رنگ نباید طوری باشد که چشم ناظر را آزار دهد و معمولا از رنگ‌های آبی و سفید برای نورپردازی استفاده می‌کنند و همچنین شدت نور متوسط باشد تا هم نمای ساختمان زیبا دیده شود و هم چشم بیننده اذیت نشود.

مخفی بودن منبع نور:

بدیهی است که برای نورپردازی نما از منبع نور استفاده شود اما جز در موارد خاص نباید این منبع قابل رویت بیننده باشد چون در این صورت از زیبایی نمای ساختمان کاسته می‌شود.

تناسب نورها با متریال ساختمان:

یکی دیگر از موارد مهم در طراحی نورپردازی هماهنگی مصالح و متریال ساختمان با نورها است. به طور مثال زمانی که از متریال سفید برای نمای ساختمان استفاده می‌کنیم از نور قرمز برای نورپردازی استفاده نکنیم!

برجسته کردن بخش‌هایی نما:

در نورپردازی مهم ترین کار شناختن عناصر مهم برای برجسته کردن آن‌ها است به طور مثال ایوان‌ها و ستون‌ها باید طوری نورپردازی شوند تا برجسته دیده شوند.

سازگار بودن نورپردازی نما در ساختمان با محیط اطراف:

اگر نورهایی که برای نورپردازی نما استفاده شده‌اند با محیط اطراف سازگار نباشند باعث آلودگی نوری می‌شوند.

انتخاب المان مناسب:چراغ و یا پروژکتور مورد استفاده برای نورپردازی نما باید نور مناسب و خوبی به همراه داشته باشند مثلا برای نورپردازی نمای ساختمان های بلند از چراغ‌هایی با پرتاب نور بلند استفاده می‌شود که برای این کار می‌توان از چراغ‌های LED استفاده کرد چون از نور خوبی برخوردار هستند و زاویه تابش نور در آن‌ها 120 تا 150 درجه می‌باشد. و برای نورپردازی نمای ساختمان‌های با ارتفاع کم باید از چراغ‌هایی با برد کوتاه استفاده شود که با استفاده از زاویه تابش 150 درجه تا 180 درجه پروژکتور مورد نظر می‌توان این کار را انجام داد.

مصرف انرژی: نکته حائز اهمیت برای نورپردازی نما و طراحی آن استفاده از چراغ‌های کم مصرف است. پس به این نکته توجه ویژه‌ای داشته باشید!

ابزار مناسب برای نورپردازی نما

  • پروژکتور
  • چراغ‌های دکوراتیو
  • جت لایت
  • وال واشر
  • چراغ زمینی یا چراغ دفنی
  • ریسه‌های LED رنگی

طبقه بندی شده در