به‌کارگیری پارتیشن در محیط‌های کاری با ابعاد کم می‌تواند با چند بخش کردن فضا، محیط‌های جداگانه‌ای را برای افراد فراهم کند. این جداکننده می‌تواند از مواد مختلفی نظیر چوب، آهن، شیشه یا پارچه ساخته‌شده باشد و دارای انواع ثابت یا متحرک است. به‌علاوه بسته به محل اجرای پارتیشن و کاربرد، می‌توان آن را در انواع عایق صوتی و بدون عایق صوت، بلند و کوتاه نیز یافت. اگر قصد نصب پارتیشن ام دی اف در محل کار یا منزل خود را داشته و از قیمت‌ها مطلع نیستید، تا پایان این صفحه با ما همراه باشید.

قیمت اجرای پارتیشن اداری چقدر است؟

جدول قیمت برخی از انواع پارتیشن‌های اداری در ادامه آورده شده است. توجه کنید که هزینه‌ها بدون در نظر گرفتن هزینه‌های جانبی مطرح شده است. همچنین قیمت‌ها نسبت به شهر محل سکونت می‌تواند متغیر باشد. بنابراین برای اطلاع از قیمت واقعی حتما با نصاب صحبت کنید.

نوع خدمتقیمت به تومان
پارتیشن تک جداره 6 میل آلومینیوم75.000
پارتیشن تک جداره 16 میل لترون پروفیل105.000
پارتیشن تک جداره 16 میل mdf130.000
نصب پارتیشن تک جداره آلومینیوم10٪ مبلغ کل کار
هر لنگه درب پارتیشن با قفل و لولا و دستگیره350.000
پارتیشن دوجداره mdf با کلاف آلومینیوم300.000
پارتیشن دوجداره mdf300.000 تا 330.000
پارتیشن تک جداره اختصاصی با کلاف آلومینیوم350.000
پارتیشن دوجداره اختصاصی با کلاف آلومینیوم650.000

اصلی‌ترین عامل در تعیین قیمت اجرا پارتیشن اداری جنس و نوع پارتیشن و متراژ آن است. برای محاسبه متراژ پارتیشن استفاده‌شده باید طول دیوار را در ارتفاع آن ضرب کنید. پس از آن عدد به‌دست‌آمده را در قیمت هر مترمربع پارتیشن مورد استفاده ضرب می‌کنید تا قیمت کل به دست آید. در صورتی که یک طراح داخلی شیوه نصب پارتیشن‌ها را طراحی کرده باشید یا در داخل آن‌ها درب و پنجره کار شده باشد باید هزینه‌های اضافه‌تر نظیر هزینه طراحی، قطعات، نصاب، ایاب و ذهاب و مواد اولیه را نیز به هزینه کل اضافه کنید.

برای مشاهده قیمت پارتیشن شیشه ای اداری و هزینه نصب در سال 1402 روی آن کلیک کنید.

به‌طورکلی پارتیشن ام دی اف دوجداره، شیشه‌ای و متحرک از پرمخاطب‌ترین انواع پارتیشن در محیط‌های اداری هستند. اما بنا به سلیقه مشتری انواع دیگری نظیر پارتیشن آلومینیومی، چوبی و پارچه‌ای نیز قابل‌اجراست. توجه کنید که پارتیشن ام دی اف با چوبی متفاوت است. در پارتیشن ام دی اف از ساختار ام دی اف با استفاده از روکش PVC استفاده می‌شود و برای اتصالات از رافیکس استفاده می‌شود. اما در ساختار چوبی می‌توان از هر نوع چوب دیگری استفاده کرده و به‌جای روکش چوبی آن‌ها را رنگ کرد. همچنین برای وصل کردن قطعات به یکدیگر از پیچ استفاده می‌شود.

مزیت‌ها و معایب نصب پارتیشن ام دی اف چیست؟

پارتیشن ام دی اف پرطرفدارترین انواع پارتیشن‌ها در محیط‌های اداری است. این نوع پارتیشن در دو نوع تک‌جداره یا دوجداره، پایدار و قابل حرکت تولید و نصب می‌شود که هریک دارای مزیت‌ها و معایبی است. با نصب پارتیشن ثابت امکان تغییر دکوراسیون وجود نداشته و محیط کاری شما همیشه به یک شکل خواهد بود. اما پارتیشن‌های متحرک این امکان را برای شما فراهم می‌کنند. بنابراین در تغییر دکوراسیون بعدی نیازی به پرداخت هزینه ساخت پارتیشن‌ها نخواهید داشت.

پارتیشن تک جداره دارای رنگ بندی و طرح‌های زیادی است. همچنین دارای بدنه باریکی بوده و از قطعات 8mm ساخته می‌شود. نصب این نوع پارتیشن بسیار راحت است. بنابراین هزینه‌های شما با نصب این نوع پارتیشن کاهش می‌یابد. علاوه بر آن جداسازی و تغییر دکوراسیون پارتیشن‌های تک جداره نیز کار راحتی است. در مقابل پارتیشن‌های تک جداره قابلیت عایق بودن را ندارند. بنابراین برای استفاده در محیط پر رفت‌وآمد و شلوغ مناسب نبوده و اتلاف انرژی زیادی نیز دارند.

پارتیشن ام دی اف دوجداره از قطعات 16mm ساخته‌شده و نیازی به ستون‌بندی ندارد. این نوع از پارتیشن تنوع طرح و رنگ بیشتری داشته و از مقاومت بالایی برخوردارند. همچنین استفاده از این پارتیشن‌ها مانع انتقال صدا شده و باعث ذخیره انرژی می‌شود. در داخل آن‌ها می‌توان پنجره یا پرده‌کرکره‌ای نصب کرد که باعث زیباتر شدن محیط می‌شود. در مقابل این مزیت‌ها باید گفت که پارتیشن دوجداره هزینه‌های نصب بالایی دارد اما مقرون به صرفه است. به‌علاوه امکان نصب این پارتیشن‌ها به‌صورت متحرک وجود ندارد.

جمع‌بندی

استفاده از پارتیشن در محیط‌های اداری می‌تواند شما را از خرید یک ملک چند اتاقی راحت کند. شما می‌توانید با استفاده از پارتیشن‌های اداری و ام دی اف با هزینه‌ای به‌مراتب پایین‌تر از هزینه‌های ساخت‌وساز علاوه بر زیباسازی محیط کاریتان برای هر کارمند یک اتاق اختصاصی ایجاد کنید. همچنین با استفاده از این روش در آینده امکان تغییر دکوراسیون با هزینه‌های پایین‌تر برای شما وجود دارد. به‌هرحال این انتخاب شماست که دکوراسیون محیط کاری خود را چگونه بسازید اما ما به شما استفاده از پارتیشن ام دی اف را توصیه می‌کنیم.

طبقه بندی شده در