سیستم عامل اندورید قابلیتهای پیشرفتهای دارد که شما میتوانید با روت کردن گوشی دارای این سیستم عامل از این امکانات استفاده کنید و بهره ببرید. حال این سوال ذهن شما را درگیر میکند که چگونه گوشی خود را روت کنیم؟ برای روت کردن گوشی روشهای متفاوتی وجود دارد. اگر گوشی اندروید دارید و با سوال چگونه گوشی اندورید خود را روت کنیم روبهرو شدهاید با این صفحه از استاده همراه شوید. همچنین در ادامه روت گوشی بدون کامپیوتر نیز آموزش داده شدهاست که تنها به وسیله گوشی خود میتوانید این کار را انجام دهید.
حتما بخوانید بهترین برنامه های روت گوشی و دانلود نرم افزار کینگ روت
روت گوشی چیست؟
اولین سوالی که ممکن است پس از شنیدن کلمه روت به ذهن شما خطور کند همین مورد است. شما با انجام این کار میتوانید کنترل بسیار زیادی بر روی گوشی خود و کدهای آن داشته باشید. این کار در سیستم عامل اندروید به کاربر اجازه دسترسی به فایلهای سیستمی را میدهد تا بتواند طبق نیاز و خواستهاش در آن تغییرات اعمال کند. در ادامه مزایا و معایب روت کردن گوشی بهصورت کامل شرح داده شدهاند و بهتر است پیش از انجام این کار از تمامی عواقب احتمالی آن آگاهی داشته باشید. آموزش کالیبره کردن باتری گوشی اندروید را در این صفحه از استاده مگ مطالعه کنید.
مزایای روت گوشی اندروید
امکان گرفتن بک اپ از اطلاعات گوشی
اکثر نرم افزارهایی که امکان بک اپ گیری را برای شما فراهم میکنند نیازمند روت کردن گوشی هستند. اگر فردی هستید که اطلاعات و نرم افزارهای روی گوشی موبایلتان برایتان از اهمیت زیادی برخوردار است میتوانید با این کار امکان تهیه نسخه پشتیبان را فراهم آورید.
حتما بخوانید تعمیرات نرم افزاری موبایل در استاده
زیاد شدن سرعت و عمر باتری گوشی
این موضوع نیز مانند مورد قبلی دارای نرم افزارهای زیادی است. به این معنی که اکثر اپلیکیشنهایی که زیاد شدن سرعت و عمر باتری را همراه میآورند به روت کردن گوشی نیاز دارند. این نرم افزارها با بستن و توقف کامل پردازشهای اضافی و در پس زمینه میزان استفاده از منابع را کم میکنند. نتیجه این امر افزایش طول عمر باتری و همچنین زیاد شدن سرعت آن است. از کجا بفهمیم باتری گوشی خراب است؟
برای اینکه بدانید بهترین زمان برای تعویض باتری موبایل کی است؟ روی لینک کلیک کنید.
امکان نصب و استفاده از برنامههای نیازمند روت
مانند موارد قبل برخی نرم افزارهای قدرتمند و کاملا حرفهای که تاثیرات بسزایی برای گوشی تلفن همراه دارند به این راحتی نصب نمیشوند. یعنی برخی از نرم افزارها برای نصب شدن و استفاده از آن به روت کردن گوشی نیاز دارند.
نصب نرم افزارها روی کارت حافظه خارجی
گوشیهای قدیمی اندروید معمولا رم داخلی کمی دارند. چاره استفاده از حافظه خارجی گوشی موبایل ساده است. شما میتوانید با روت کردن از این موضوع نیز بهره ببرید و نرم افزارها را به صورت اجباری در مموری کارت نصب کنید.
امکان نصب کاستوم رامها
اگر برنامه نویسی قصد ایجاد تغییر برای بهبود گوشی اندرویدی را داشته باشد بهتر است تا گوشی را روت کند. با این کار به دلیل اپن سورس بودن این سیستم عامل میتواند با دریافت سورس رامها به ایجاد بهبود و تغییرات در دستگاه اقدام کند که به آن کاستوم رام گفته میشود. این رامها حتی در برخی موارد فراتر از رامهای اورجینال نیز هستند.
پاک کردن نرم افزارهای پیش فرض
حتما بخوانید دلایل و حل مشکل نصب نشدن برنامه در اندروید
اگر از نصب بودن پیش فرض برخی از نرم افزارها روی گوشی اندرویدی خود خسته شدهاید گوشی را روت کنید. با این کار میتوانید با نصب نرم افزارهایی که امکان پاک کردن برنامههای پیش فرض را به شما میدهند اقدامات مورد نیاز را انجام دهید.
داشتن کنترل کامل بر روی دستگاه
یکی دیگر از مزیتهای روت کردن گوشی همین مورد است. با این کار این امکان برای شما فراهم میشود تا گوشی خود را شخصی سازی کنید و به طور کامل بر روی آن کنترل داشته باشید.
معایب
آسیب رسیدن به گوشی
این کار همیشه هم به راحتی نیست و باید طبق مراحل مربوطه به صورت دقیق و کامل انجام شود تا گوشی با مشکل برخورد نکند. اگر حین انجام عملیات مشکلی به وجود بیاید و یا گوشی خاموش شود، ممکن است در برخی موارد دستگاه شما دیگر قابل استفاده نباشد.
مشکلات امنیتی
امکان دارد پس از انجام این کار نرم افزارهای غیر استاندارد و مضر با نصب شدن بر روی گوشی به دستگاه آسیب برسانند. در بعضی موارد حتی اطلاعات شخصی توسط این نرم افزارها به سرقت رفتهاند و مشکل ساز شدهاند.
پشتیبانی نکردن گارانتی
این کار همانند باز کردن قفل دستگاه است و اگر این محدودیتهای تعریف شده توسط شرکت به وسیله شما برداشته شوند و از بین برود دیگر دستگاه شما شامل گارانتی نخواهد شد. این موضوع به این معنا است که اگر در زمان معتبر بودن گارانتی و پس از انجام عملیات روت بر روی گوشی، دستگاه با مشکل مواجه شود گارانتی باطل میشود و تمام هزینه باید توسط شما پرداخت شود.
روت گوشی بدون کامپیوتر
روت گوشی بدون کامپیوتر معروفترین روش برای روت گوشی است که بدون نیاز به کامپیوتر و تنها با استفاده از یک نرم افزار بر روی گوشی اندرویدی انجام میشود. برای این کار طبق مراحل زیر عمل کنید.
اقداماتی که پیش از روت کردن گوشی بدون کامپیوتر باید انجام داد به شرح زیر هستند:
- گوشی ادرویدی روشن باشد.
- به اینترنت( ترجیحا وای فای) متصل باشد.
- حداقل پنجاه درصد شارژ داشته باشد.
- نصب اپلیکیشن از منابع ناشخناخته را مجاز کنید.( برای این کار1-وارد تنظیمات گوشی شوید،2-وارد بخش امنیت بشوید،3-گزینه منابع ناشناخته را فعال کنید.)
مراحل روت کردن گوشی بدون کامپیوتر با نرم افزار kingoroot
- نرم افزار را دانلود کنید.
- نرم افزار نام برده شده را بر روی گوشی خود نصب کنید.( اگر در این مرحل با پیغامی از گوشی خود مواجه شدید مبنی بر اینکه برنامه ناشناس مسدود شده و نصب نشده است به این معنی است که به مورد4 در اقدامات پیش از روت کردن گوشی عمل نکردهاید.)
- برنامه را باز کنید و برای شروع گزینه one click root را انتخاب کنید.
- لحظاتی صبر کنید تا صفحه نمایش نمایان شود.
- در این مرحله پیامی مبنی بر موفق و یا ناموفق بودن عملیات دریافت خواهید کرد.
اگر با ناموفق بودن علمیات مواجه شدید چندین بار مراحل ذکر شده را انجام بدهید. زیرا در روت apk چندین روش ادغام شدهاند. اگر پس از انجام چندین باره مراحل دوباره ناموفق بودید پیشنهاد میشود تا نرم افزار kingoroot android که نسخه پی سی است را نصب کنید.
نظرات