خراب شدن و به فکر افتادن برای تعویض و یا تعمیر موتور تردمیل معمولاً به خاطر فشار بیش از حد به دستگاه و یا عدم روغن‌کاری درست و مرتب آن می‌باشد. در واقع گاهی به دلیل استفاده نادرست و فشار زیادی که به دستگاه وارد می‌شود، موتور آن می‌سوزد و باید به فکر تعمیر تردمیل باشیم. از این رو برخی از تعمیرکاران با تعویض موتور مشکل را برطرف می‌کنند. اما معمولاً گاهی اوقات با تعمیرات موتور تردمیل نیز مشکل برطرف می‌شود.

تعمیر موتور تردمیل

 در این صفحه از “خدمات آنلاین استاده” قصد داریم که به بررسی نحوه رفع عیب و تعمیر موتور تردمیل بپردازیم و نکات لازمه را ذکر کنیم.

 هزینه تعمیر موتور تردمیل 

نوع موتورقیمت به تومان
DC موتور400.000 تا 1.600.000
موتور شیبتا 1.000.000
تعویض موتوربسته به برند از 1.000.000

هزینه تعمیر موتور تردمیل با توجه به موارد زیر متفاوت باشد.

  • خرابی و سوختن موتور تردمیل
  • خرابی موتور شیب
  • پوسیدگی تسمه موتور تردمیل
  • آسیب‌دیدگی برد دستگاه وغیره
هزینه تعمیر موتور تردمیل

 هزینه تعمیر موتور تردمیل شما در هر صورت بستگی به تعویض کلی آن و یا تعمیر قطعه دارد و همانطور که می‌دانید تعویض قطعه هزینه بالاتری به همراه دارد.

اگر موتور تردمیل سوخته باشد که حتماً باید این قطعه تعویض شود و می تواند هزینه تعمیر موتور تردمیل را برای شما به شدت افزایش دهد.

 اما در برخی از اوقات برای انجام تعمیر موتور تردمیل و رفع عیب آن نیاز است که قطعه‌ای را که باعث این ایراد شده است را تعویض کنید. به عنوان مثال فرسودگی تسمه موتور تردمیل جزو موارد ذکر شده است که می‌توان با تعویض آن، مشکل موتور تردمیل را رفع کرد.

 گاهی اوقات نیز با رفع مشکلات مربوط به برد دستگاه و انجام تعمیرات برد تردمیل چون تعویض برد الکترونیکی دستگاه و نمایشگر آن مشکل برطرف می‌شود. در شرایط مختلف با توجه به نکات گفته شده هزینه تعمیر موتور تردمیل می تواند متفاوت باشد.

 تعمیر موتور تردمیل

تعمیر موتور تردمیل

در ابتدای امر باید بگوییم که تعمیر موتور تردمیل به دلیل حساسیت‌هایی که دارد بهتر است توسط تکنسین و تعمیرکار مجرب صورت گیرد که می توانید از تعمیرکاران ماهر استاده کمک بگیرید. چرا که هم تعمیر این قطعه دستگاه و رفع ایرادات آن و هم گاهی تعویض آن یک کار تخصصی و فنی می‌باشد و بدون مهارت و تجربه لازم صرفا منجر به مشکل و ایرادات قطعات دیگر خواهد شد. بنابراین فقط لازم است که در صورت بروز و مشاهده نشانه‌هایی که در ادامه ذکر می‌شود و دال بر خرابی و ایرادات موتور تردمیل می‌باشد، سریعا اقدام نمایید.

  • با توجه به نوع موتور تردمیل و مدل دستگاه، ضعیف شدن و یا سوختگی موتور متفاوت می‌باشد. در برخی از تردمیل‌ها از موتور نوع AC استفاده شده است که برای عملکرد از سرور درایو استفاده می‌کند. این نوع مدل تردمیل بیشتر برای باشگاه‌ها و مصارف عمومی کاربرد دارد و معمولاً قادر به استفاده تا وزن ۲۵۰ کیلوگرم نیز هستند.
  • نوع دیگر موتور تردمیل، موتور DC می‌باشد که این مدل‌ها بیشتر برای مصارف خانگی کاربرد دارد. البته این نوع مدل تردمیل نسبت به مدل قبلی برای وزن‌های کمتر کاربرد داشته و معمولاً چون دارای جاروبک می‌باشد به مرور زمان و استفاده مستمر زغال آن به اتمام میرسد. به همین دلیل در زمان سرویس تردمیل و چک کردن‌های مستمر آن باید حتما زغال آن را جایگزین کنید.
  • برای تعمیر موتور تردمیل چه نوع AC و یا DC بهتر است که با تعمیرکاران تردمیل تماس بگیرید تا به راحتی مشکل دستگاه شما را برطرف نمایند.

روغن کاری موتور تردمیل 

روغن کاری موتور تردمیل

روغن کاری موتور تردمیل باعث کار کردن بهتر تسمه و موتور می‌شود و سال‌های بیشتری را میتوان از دستگاه استفاده کرد. معمولاً توصیه می‌شود که هر فصل یکبار روغن کاری را انجام دهید. برای این کار از نوع روغن خاصی که در دفترچه راهنمای تردمیل ذکر شده است استفاده کنید.

 برای انجام روغن کاری موتور تردمیل:

  1. اول پیچ‌های تسمه را باز کنید.
  2. بعد از بلند کردن تخته تسمه و در زیر پنل، دو طرف و مرکز تسمه را روغن کاری کنید.
  3. سپس پیچ‌ها را مجددا محکم کنید و دستگاه را روی سرعت پایین قرار دهید.
  4. بگذارید 5 دقیقه دستگاه کار کند تا سطح زیرین تردمیل با چرخش معمول آن، روغن کاری موتور تردمیل به طور کامل انجام شود.

 علت ایرادات متداول موتور تردمیل اولین ایراد مربوط به خرابی موتور تردمیل، سروصدای زیاد دستگاه است. البته وجود مقداری سروصدا در زمان دویدن بر روی تردمیل و استفاده از آن معمول و عادی می‌باشد. اما اگر این سروصدا نسبت به روزهای اول استفاده بیشتر شده باشد، به خاطر فرسودگی تسمه و نوار نقاله تردمیل می‌باشد باید در زمان‌های مشخص حتماً نوار نقاله تردمیل را روغن کاری کنید تا کیفیت قطعه در گذر زمان حفظ شود.

مسئله دیگر مربوط به تعمیر موتور تردمیل به خرابی مانیتور دستگاه و کار نکردن دکمه‌های آن برمی‌گردد. گاهی اوقات به دلیل استفاده زیاد از کلیدهای مانیتور تردمیل، پنل زیر دکمه‌های دستگاه آسیب می‌بینند و نیاز به انجام تعمیرات برد تردمیل الزام خواهد شد. گاهی اوقات نیز به آی سی برد تردمیل فشار وارد می‌شود که برای رفع آن حتماً باید تکنسین مجرب تعویض و یا حتی تعمیرات برد تردمیل را انجام دهد.

در برخی از اوقات نیز ارورها و کدخطا‌هایی در صفحه مانیتور تردمیل نمایش داده می‌شوند که نشان از خرابی قطعات دستگاه می‌باشد. به عنوان مثال کدخطا E2 مربوط به خرابی برد پاور تردمیل می‌باشد. در این صورت احتمال دارد که تردمیل روشن نشود.

 جمع‌بندی 

به دلیل اینکه موتور تردمیل یکی از اصلی‌ترین قطعه دستگاه می‌باشد، تشخیص ایرادات آن و تعمیر موتور تردمیل نیاز به مهارت و دانش فنی می‌باشد که انجام آن برای افراد عادی غیر ممکن است. از این رو چون تردمیل از قطعات زیاد و پیچیده تشکیل شده و گران‌قیمت می‌باشد، بهتر است که از دستکاری کردن دستگاه که فقط هزینه‌های شما را بیشتر می‌کند، بپرهیزید.

آخرین مطالب لوازم ورزشی در استاده مگ