شاید از دسته افراد خودکفایی باشید که میتوانید با خواندن آموزش لمسه کاری درب و چرم کوبی این عمل را انجام دهید. در ادامه قصد داریم به آموزش لمسه کاری درب همچنین آموزش چرم کوبی به صورت کامل بپردازیم و تمام نکاتی را که حین آموزش باید بدانید را متذکر شویم.

فاکتورهای مهمی در نحوه اجرای چرم کوبی و لمسه کاری درب وجود دارد که میتواند در نهایت یک کار تمیز و ظریف را برای دکوراسیون داخلی شما به‌وجو آورد پس سعی کنید آموزش را به طور کامل بخوانید و مراحل آن را اجرا کنید.

اگر در آموزش لمسه کاری درب و چرم کوبی آن موفق نیستید میتوانید با متخصصین خدمات آنلاین استاده در زمینه ساخت و تعمیر درب آکوستیک تماس بگیرید و ضمن دریافت قیمت و اجرت کار از خدمات آن بهره‌مند شوید. مشاهده لیست نمونه کارهای درب آکوستیک

آکوستیک و خدمات درب چرمی برای درب دستشویی و درب حمام انجام نمی‌شود.
برای مشاوره در زمینه درب آکوستیک می توانید تماس بگیرید تعمیر کار درب چرمی و درب آکوستیک تایید شده از طرف سایت استاده

خدمات درب چرمی و آکوستیک

09126706332 09126001005 آدرس کارگاه: تهران – جنت آباد شمالی – سیمون بولیوار – خیابان کوهستانی – خیابان کشاورز – بن‌بست دوم – پلاک 1

در طراحی داخلی اماکن متفاوت فاکتورها و پارامترهای مختلفی با توجه به نوع کاربرد آن مکان در نظر گرفته می‌شود. ازجمله اماکنی که تقریباً در طراحی دکوراسیون داخلی آن‌ها موارد مشابه رعایت می‌شود، کتابخانه، سینما، سالن تئاتر و سالن‌های کنفرانس است. در تمامی اماکن ذکر شده فاکتور مهم توجه به عایق بودن صدا مدنظر طراحان دکوراسیون داخلی قرار می‌گیرد. به همین دلیل سعی می‌شود که درب‌ها کاملا آکوستیک شوند که برای انجام این کار به آموزش لمسه کاری و چرم کوبی درب می‌پردازیم.

 البته دیوار پوش‌های دیگری نیز هستند که می‌توان از آن‌ها در پوشش تزئینات داخلی استفاده کرد؛ اما روش چرم کوبی و لمسه کاری برای آکوستیک کردن بیشتر مورد توجه است.

 به‌طورکلی چرم کوبی درب اجرای چرم یا پارچه بر روی آن است که در آن از اسفنج‌های سنگین و پلی‌استر استفاده می‌شود. دلیل کاربرد چرم کوبی درب این است که این پوشش می‌تواند عایق خوبی در برابر صدا باشد. همین موضوع موجب استفاده زیاد از این روش برای طراحی دکوراسیون داخلی سالن‌های تئاتر، آموزشگاه موسیقی، اتاق مدیران، استودیوها و اماکنی از این قبیل است. در آموزش چرم کوبی درب مب‌توانید از مدل‌های مختلفی مانند لمسه کاری برای فرم دهی، تزئینات و افزایش استحکام رویه استفاده کنید که در ادامه آموزش آن داده خواهد شد.

در آموزش چرم کوبی درب ابتدا باید سطح موردنظر را با کمک الیاف پلی‌استر کاملا پوشانده شود. در پوشاندن سطح می‌توان از الیاف پلی‌استر و یا عایق اسفنجی استفاده کرد. این الیاف در ضخامت ۲ تا ۳ سانتیمتر در نظر گرفته می‌شوند و استفاده از آن در کنار گل‌میخ و چرم کوبی چهره زیبایی به درب خواهد بخشید.

 در این مرحله از آموزش بعدازآنکه پلی‌استر موردنظر بر روی سطح درب قرار گرفت، باید روکش آن را روی درب نصب کنیم. برای اینکه بتوان به شکل مرتب و منظم این کار را انجام داد، باید روکش را با دست محکم بکشید تا هوا زیر آن نرود و برجستگی در قسمت‌هایی از چرم کوبی درب ایجاد نشود.

 در فاصله کشیدن روکش به‌مرور منگنه‌ها روی پارچه و درب زده می‌شوند تا به‌طور کامل بر روی درب ثابت شود و همچنین لبه‌های روکش با کمک چسب کاملا ثابت می‌شود.

 همچنین در چرم کوبی درب باید دقت داشت که برخی پارچه‌ها قابل شستشو نیستند و بعد از مدتی چهره‌ای ناخوشایند و کثیف به درب خواهند داد. اما کاربرد پارچه‌ای مانند چرم این مشکل را به‌راحتی حل خواهد کرد. در کنار این مسئله برای اینکه بتوان در طراحی دکوراسیون داخلی آن فضا هارمونی و هماهنگی ایجاد شود، می‌توان رنگ گل میخ برای لمسه کاری و چرم کوبی درب را بارنگ و طرح کاغذدیواری مبلمان و غیره هماهنگ نمود تا تناسب برقرار شود و ازنظر بصری زیبا باشد.

آموزش لمسه کاری درب چرمی

توجه داشته باشید تمام زیبایی و ظریف کاری موجود در درب‌های آکوستیک مربوط به این قسمت خواهد بود پس سعی کنید این مرحله را به درستی و با صبوری کامل انجام دهید.

پس از آنکه عایق کشی انجام شد در این قسمت از آموزش لمسه کاری درب چرمی باید قسمت‌های مورد نظر خود را بنابر طرح دلخواه با خط کش اندازه گیری کنیم و سوراخ‌هایی را با کاتر و اندازه معینی ایجاد کنیم سپس چرم یا پارچه مورد نظر را روی آن بیندازیم و با کمک یک سیم که یک سر آن گره خوره، سیم را به داخل سوراخ میکنیم و سر دیگر را از قسمت پشت گره میدهیم. در حین انجام این کار تا قبل از فیکس شدن چرم روی درب حتما دقت کنید تا چروک‌های ایجاد شده روی چرم را به زیبایی منظم کنید. در نهایت نوبت به زدن دکمه یا گل میخ برروی سوراخ‌ها میباشد تا آن‌ها را بپوشاند و نمای زیبایی به کار ببخشد.

اجرای لمسه کاری درب با پارچه‌هایی زیادی انجام میشود که بهترین آن چرم مصنوعی و طبیعی است. همچنین پارچه‌ها در طرح‌ها و رنگ‌های متفاوت قابلیت کاربرد و اجرا در لمسه کاری درب دارند. پس از نصب پارچه یا روکش در جنس‌های دیگر مانند چرم معمولاً با استفاده از گل‌میخ بر روی سطح موردنظر حجم ایجاد می‌شود که به آن لمسه کاری درب میگویند.

این تورفتگی و بیرون آمدگی‌ها که با استفاده از گل‌میخ‌های مختلف ایجاد می‌شوند که علاوه بر زیبایی باعث استحکام بیشتر چرم کوبی درب نیز خواهند شد. استفاده از برخی پارچه‌ها موجب می‌شود که در صورت بروز خراش بر روی آن دچار آسیب شود به همین دلیل نیاز به مراقبت در این نوع درب‌ها احساس می‌شود. ولی اگر در لمسه کاری درب از پارچه‌های محکم و مقاومی مانند پارچه مبلی و یا چرم استفاده شود، این مشکل به مقدار چشم گیری کاهش می‌یابد.

امتیاز لمسه کاری و چرم کوبی درب

قطعا اگر انتخاب هوشمندانه‌ای در انتخاب هرچیزی داشته باشید در نهایت احساس رضایت را خواهید داشت. اگر به انتخاب چرم کوبی یا لمسه کاری درب پرداخته‌اید میتوانید از امتیازات زیر بهره‌مند شوید:

لوکس بودن، عایق صدا و گرما نیز از جمله امتیازاتی است که می‌توان برای چرم کوبی و لمسه کاری درب درنظر گرفت.

قابل شستشو بودن آن نسبت به سایر روکش‌ها، به راحتی میتوانید غبار موجود روی درب لمسه کاری شده تمیز کنید.

مقاومت بالای آن در برابر خط، خش و زیبایی بی‌نظیر آن به‌خصوص برای شرکت‌ها و دفاتر کاری بسیار پرطرفدار است.

کنار تمامی امتیازات این روش برای آکوستیک نمودن درب و فضا، برخی معایب قابل‌ذکر هستند. ازجمله اینکه چرم تنوع رنگی پایینی دارد و فقط باید به چندرنگ محدود اکتفا کرد. قیمت بالای اجرای این کار استحکام و مقاومت پایین درب چرم کوبی شده در مقابل آتش نیز باید در نظر گرفت.

 سخن پایانی

 روش‌های متعددی برای آکوستیک کردن و عایق صدا سطوح وجود دارد. یکی از راه‌های لوکس، انجام لمسه کاری و چرم کوبی درب است. علاوه بر نحوه اجرا و آموزش لمسه کاری و چرم کوبی درب سعی کردیم تا به همه نکات مهم برای آموزش بپردازیم تا بتوانید کیفیت و ظاهر مورد نظر خود را برای درب چرمی اجرا کنید.