روکش های درب چوبی به دلیل قیمت مناسبی که دارند، یکی از روش‌های محافظت از درب‌ها هستند. یکی از خدمات صنعت چوب، تولید درب‌های چوبی است. درب‌‌های چوبی انواع و اقسام مختلفی دارند که از جمله آنها می‌توان به درب‌‌های MDF،HDF،PVC و… اشاره کرد که هرکدام مزیت‌های خاص خودشان را دارند.

در این صفحه از استاده به بررسی قیمت روکش درب چوبی و معرفی انواع روکش‌ های درب چوبی و قیمت آن می‌پردازیم. در این راستا تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

سایر خدمات موجود در استاده:

 درب‌های ساختمان تأثیر زیادی بر زیبایی دکوراسیون خانه دارند. اگر از درب‌‌های چوبی به خوبی مراقبت نشود، به‌ مرور زمان با آسیب‌هایی مثل ترک‌خوردگی و خشک‌ شدن چوب مواجه می‌شوند. به همین دلیل، استفاده از روکش برای درب‌های چوبی یکی از بهترین روش‌های محافظت از آنهاست. روکش‌ها، لایه‌های محافظتی هستند که از ترک خوردن و خراب‌شدن درب‌ها جلوگیری می‌کنند. این روکش‌ها زیبایی دوچندانی به ظاهر درب‌ها می‌بخشند و در برابر لکه و کثیفی نیز مقاوم هستند.

قیمت روکش درب چوبی

در جدول فوق، قیمتی تقریبی از میزان هزینه لازم جهت روکش درب چوبی در استاده بررسی شده است.

خدمتقیمت به تومان
قیمت روکش درب چوبی از 1.500.000
قیمت انواع روکش درب چوبی

قیمت روکش درب چوبی با توجه‌ به نوع برند و جنس رویه متفاوت است. به طور مثال، روکش‌های هات پرس به دلیل آن که محبوبیت و کاربرد چندانی ندارند، بسیار ارزان و روکش‌هایی همانند رویه‌های پی‌ وی‌ سی و ملامینه از قیمت بیشتری برخوردارند.

به‌ طور کلی، روکش‌ها قیمت چندان بالایی ندارند اما از آنجایی‌ که مانع آسیب‌دیدگی از درب‌‌ها می‌شوند، ارزش خرید بسیار بالایی در نزد مشتریان دارند.

انواع روکش درب‌های چوبی

انواع روکش درب چوبی به دو نوع نفوذ کننده و سطحی تقسیم می‌شوند.

  • روکش ‌های نفوذ کننده، همان‌طور که از نامش پیداست به داخل درب‌ها نفوذ می‌کنند و سبب افزایش رنگ طبیعی چوب و همچنین افزایش مقاومت آنها در برابر نفوذ آب و رطوبت می‌شوند. از مهم‌ترین روکش‌های نفوذ کننده می‌توان به روغن تانگ، بزرک و دانمارک اشاره کرد.
  • روکش‌های سطحی نیز یک لایه محافظتی هستند که سطح را کاملاً در برمی‌گیرند و از آسیب‌ دیدگی و نفوذ آب جلوگیری می‌کنند. از مهم‌ترین روکش‌های سطحی درب چوبی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد که در ادامه مطلب بررسی شده است.

روکش پی وی ‌سی

روکش پی‌ وی سی نوعی پلاستیک است که در صنعت چوب کاربرد بسیار زیادی دارد. این روکش در برابر رطوبت، اسید و الکل مقاوم است و به‌ آسانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. روکش‌های PVC در برابر حرارت، مقاومت چندان بالایی ندارند که این امر یک نقطه‌ ضعف برای این روکش‌ها به شمار می‌آید.

روکش پی وی سی

روکش ملامینه

روکش ملامینه قابلیت نصب بر روی ام دی اف و نئوپان را دارد. این روکش‌ها در برابر حرارت، رطوبت و سایش مقاومت بسیار بالایی دارند و در مبلمان‌، لوازم اتاق‌ خواب، درب‌‌های ساختمان و… توسط افراد ماهر در نجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

روکش ملامینه

روکش پلی‌ اورتان

روکش‌ های پلی اورتان در دو نوع مات و براق تولید می‌شوند و از مقاومت بالایی برخوردارند. این روکش‌ها قیمت مقرون‌ به‌ صرفه‌ای دارند و کار با آنها بسیار ساده و آسان است. مقاومت در برابر فشار، ضربه و خراش از ویژگی‌های مهم روکش‌ پلی اورتان است که باعث افزایش طول عمر درب‌ها می‌شود.

روکش پلی‌ اورتان

روکش HDF

این روکش‌‌ها معمولاً از جنس اچ‌ دی‌ اف، ورق‌های HDF قالب‌گیری شده و همچنین ورقه‌هایی با جنس ملامینه است. از روکش‌های HDF معمولاً برای درب‌‌های اتاق‌ خواب و سرویس بهداشتی استفاده می‌شود.

روکش HDF

روکش های ABS

ABS مانع از نفوذ آب و رطوبت به درب‌‌ها می‌شود. روکش ‌های ABS از مایعی به نام رزین بهره می‌برند که طول عمر درب‌‌های چوبی را افزایش می‌دهد. روکش‌های ABS دارای طرح‌های چرمی و چوبی است که معمولاً برای درب‌های سرویس بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گفتنی است از روکش‌های لمینت، چوب گردو، چوب راش، های گلاس، پرینت، هات پرس و وکیوم ممبران پی وی سی هم برای روکش بندی درب‌های چوبی و به خصوص درب‌های چوبی ضد سرقت استفاده می‌شود. این روکش‌‌ها مقاومت نسبتاً خوبی دارند و از آسیب‌دیدگی درب‌ها جلوگیری می‌کنند.

روکش های ABS

روکش پلی وود

روکش پلی وود روکشی ورقه‌ای شامل لایه‌های نازک فیبر با چگالی متوسط و نئوپان می‌باشد که به صورت مهندسی شده تولید می‌گردد. این روکش از مقاومت بالایی برخوردار است و نسبت به چوب جامد نیز مقرون به صرفه‌تر است. گفتنی است استفاده از روکش پلی وود در کنار پی وی سی خاصیت ضد آبی زیادی را به این‌گونه روکش‌ها می‌بخشد.

روکش پلی وود

روکش رنگ

می‌توان از انواع رنگ‌های صنعتی اعم از آکریلیک و روغنی به منظور روکش دهی درب‌های چوبی استفاده کرد. رنگ‌ها ترکیبی از رنگدانه و چسب هستند که اضافه کردن چندین لایه از آنها بر روی درب چوبی علاوه بر زیبایی باعث مقاومت درب نسبت به رطوبت و گرما می‌گردد.

روکش رنگ

روکش ورنی

در تولید روکش‌های درب ورنی از مواد مختلفی از جمله رزین‌ها و روغن‌ها استفاده می‌گردد که باعث بهبود مقاومت این روکش‌ها می‌شود. روکش‌های ورنی به دلیل خاصیت محافظتی و زیبایی خاصی که دارند، در روکش دهی درب‌های داخلی استفاده می‌شوند و در صنعت درب‌های چوبی نیز از محبوبیت زیادی برخوردارند.

روکش ورنی

سخن پایانی:

امروزه استفاده از درب‌های چوبی به‌ وفور در ساختمان‌ها مشاهده می‌شود. با گذشت زمان ممکن است درب‌ها دچار آسیب شده یا با لک و کثیفی همراه شوند. راه جلوگیری از این مشکلات، استفاده از روکش مناسب برای درب است. رویه‌های چوبی لایه‌های محافظتی هستند که انواع و اقسام مختلفی دارند. قیمت روکش‌های درب چوبی نیز به نوع و جنس آنها بستگی دارد. به همین دلیل، بهتر است قبل از خرید به بررسی جنس درب و مطابقت روکش با آن بپردازید. در این راستا می‌توانید با متخصصین مجموعه استاده در ارتباط باشید.

طبقه بندی شده در

با برچسب در